Πασχαλινό γεύμα αγάπης για τους άστεγους από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

tsougkrisma avgon

Πασχαλινό γεύμα αγάπης για τους άστεγους διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, μετά από πρωτοβουλία της Πρόεδρου κυρίας Κορίνας Λαουλάκου.

Πιο συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο θα προσφερθεί στους άστεγους που βρίσκονται στο λιμάνι και στους φιλοξενούμενους στον Ξενώνα Αστέγων της ΚΟ.Δ.Ε.Π. ‘’Η Ανακούφιση’’, πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρξει παραδοσιακό αρνί και εδέσματα.

Το κόστος της κοινωνικής αυτής δράσης, θα καλυφθεί από μέρος των εσόδων του Bazaar Βιβλίου, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ‘’Βήμα FM’’, για την ενίσχυση των απόρων του Πειραιά.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε: «Αυτές τις Άγιες Μέρες, διοργανώνουμε γεύμα αγάπης για τους άστεγους συμπολίτες μας που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά και στον Ξενώνα της ΚΟ.Δ.Ε.Π. ‘’Η Ανακούφιση’’, προκειμένου να νιώσουν θαλπωρή. Είμαστε πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και θα συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον, παρόμοιες δράσεις και πρωτοβουλίες, με στόχο να κάνουμε την καθημερινότητά τους πιο ανθρώπινη. Καλό Πάσχα σε όλους».

eep logo