Ο Τάσος Αβραντίνης υποψήφιος της ΝΔ στην Α΄ Πειραιά!

avrantinis mitsotakis

Επίσημη ανακοίνωση μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ένας καθαρόαιμος φιλελεύθερος, ο Τάσος Αβραντίνης, Αντιπρόεδρος της «Δράσης», θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Πειραιά και Νήσων.
Ο γνωστός δικηγόρος, που είχε συνεργαστεί με το Ποτάμι και ήταν υποψήφιός του στις εκλογές του 2015, πάντα στην Α’ Πειραιά, ενισχύει με την υποψηφιότητά του το φιλελεύθερο στίγμα που θέλει να δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κόμμα του.

Μάλιστα, κύκλοι της Πειραιώς ανέφεραν ότι για την υποψηφιότητα του Τάσου Αβραντίνη και την εκλογή του ενδιαφέρεται ιδιαίτερα ο Πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος άλλωστε είχε παραστεί και μιλήσει σε εκδήλωσή του πριν λίγους μήνες.
Ο Τάσος Αβραντίνης κινείται μεθοδικά τους τελευταίους μήνες, οργανώνοντας εκδηλώσεις στον Πειραιά που απηχούν τις φιλελεύθερες απόψεις του, ενώ έχει οργανώσει ένα ισχυρό δίκτυο υποστηρικτών του και πλέον, μετά την επίσημη ανακοίνωσή του, αναμένεται να πυκνώσει τις εμφανίσεις και τη δραστηριότητά του.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Τάσος Αβραντίνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πάντα πίστευα ότι κανείς δεν πρέπει να αποφεύγει τις δύσκολες αποφάσεις και τις δύσκολες μάχες. Σε μια κατ΄ εξοχήν κρίσιμη αναμέτρηση, όπως είναι οι βουλευτικές εκλογές που έρχονται πρέπει να συστρατευτούμε όλοι όσοι πιστεύουμε στην ανοιχτή κοινωνία και στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη που με τιμά με τη φιλιά του και τον οποίο, εκτός του ήθους και της αξίας του, εκτιμώ γιατί είναι ένας επιτυχημένος μεταρρυθμιστής πολιτικός. Έχω καθήκον και υποχρέωση να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω την επιλογή του. Η χώρα πρέπει να αποκτήσει το ταχύτερο μια σύγχρονη φιλελεύθερη κυβέρνηση».

eep logo