Νέα αθλητικά έργα στον Δήμο Κορυδαλλού

stivos

Ανακατασκευή στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Ο αθλητισμός και η ενίσχυση του με την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων βρίσκεται στην αιχμή της δράσης του Δήμου Κορυδαλλού. Αυτό είναι το σύνθημα της δημοτικής αρχής, αφού μετά το μεγάλο έργο του Κλειστού Κολυμβητηρίου που βρίσκεται σε εξέλιξη, σειρά παίρνουν εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου, του Κλειστού ΔΑΚ, η δημιουργία τρίτου γηπέδου στο Δημαρχείο και η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στα γηπεδάκια 5Χ5 και 8Χ8.
Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αντικατάστασης του ταρτάν στίβου στο ανοιχτό γήπεδο του ΔΑΚ, οι εργασίες ανακαίνισης συνεχίζονται με νέο έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Το νέο έργο περιλαμβάνει αντικατάσταση του χλοοτάπητα, δημιουργία υποδομών για αθλήματα στίβου (ύψος, ρίψεις κ.λ.π), ανακατασκευή των αποδυτηρίων και τοποθέτηση φωτισμού led.

Παράλληλα, ξεκινούν οι διαδικασίες για το έργο της ανακαίνισης του Κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, στο οποίο θα αντικατασταθούν όλα τα πάνελ, τα αλουμίνια και θα γίνει πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίων.

Επίσης, τις επόμενες μέρες ξεκινούν οι εργασίες διαμόρφωσης και κατασκευής του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου 7Χ7 δίπλα στο Δημαρχείο, στον χώρο πίσω από το ανοιχτό παρκινγκ. Πρόκειται για το τρίτο γήπεδο ποδοσφαίρου γύρω από το Δημαρχείο, το οποίο θα φιλοξενεί τις προπονήσεις των Ακαδημιών των ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης, προσφέροντας πιο άνετες συνθήκες άθλησης σε εκατοντάδες παιδιά.
Τέλος, σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία της πόλης, ξεκινά το επόμενο διάστημα και η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στα δύο υπάρχοντα γήπεδα 5Χ5 και 8Χ8.

eep logo