«Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα»

eep hmerida epaggelmatikou prosanatolismou

Με επιτυχία η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού από το ΕΕΠ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, στην κατάμεστη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαϊου 2019 η Ημερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά με θέμα: «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα».

Η Ημερίδα είχε την επιστημονική υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πειραιά και την οργανωτική υποστήριξη του ΣΕΦΑ (Σύλλογος Εκπαιδευτών Φροντιστών Αττικής) και αποσκοπούσε στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας για μια ισχυρή αγορά, για μια ισχυρή κοινωνία.

voutsinas eep

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ιωάννης Βουτσινάς, όπως τόνισε στο χαιρετισμό του, η εν λόγω ημερίδα ήταν μια προσφορά του Επιμελητηρίου στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών προς τα μέλη του, στοχεύοντας στην ενημέρωση των ενδιαφερόμενων γονέων και μαθητών, για όλα τα νέα δεδομένα αναφορικά με τις Πανελλαδικές εξετάσεις και βοηθώντας στην έξυπνη επιλογή ομάδας προσανατολισμού, μέσα από την επίλυση αποριών σε ειδικά δεδομένα, την παρουσίαση σύγχρονων τάσεων της αγοράς εργασίας και την αναφορά σε καινοτόμες ειδικότητες και εξειδικεύσεις.

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό.

Μεταξύ άλλων χαιρετισμό απηύθυναν: ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Γρηγόριος Χονδροκούκης, ο Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτών Φροντιστών Αττικής κ. Σπυρίδων Δαμιανός, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά κα Δέσποινα Αρβανίτου και ο Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών του Ε.Ε.Π. κ. Γεώργιος Χασιακής, ο οποίος είχε ορισθεί υπεύθυνος της ημερίδας από το Δ.Σ.

 

eep logo