Κεφαλογιάννης – Βορίδης κοντά στον Νίκο Βλαχάκο

kefalogiannis vlaxakos

Υποστήριξη της Ν.Δ. στον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»

Την καθολική υποστήριξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και της παράταξης, επανέλαβαν για ακόμη μία φορά, οι πρώην υπουργοί και υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου και στις επικείμενες εθνικές, Μανώλης Κεφαλογιάννης και Μάκης Βορίδης, αντίστοιχα, στο πρόσωπο του επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, Νίκου Βλαχάκου.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σύσσωμη η Ν.Δ. θέλουμε Δήμαρχο Πειραιά το Νίκο Βλαχάκο» ήταν το μήνυμα που μετέφεραν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ , οι κ. Κεφαλογιάννης και Βορίδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, παρόντων όλων των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

vlaxakos voridis

Ο κ. Βλαχάκος τους ευχαρίστησε για την παρουσία και τη στήριξη τους στον εκλογικό αγώνα του συνδυασμού του, τονίζοντας όμως παράλληλα ότι ο μεγάλος θρίαμβος της ανάληψης της δημοτικής αρχής από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, δεν θα είναι μόνο νίκη των Νεοδημοκρατών, αλλά κάθε Πειραιώτισσας και Πειραιώτη που επιθυμούν, επιτέλους:
- Μια καθαρή και ασφαλή πόλη, μια πόλη που δεν θα είναι μόνο των χορηγών,
- Ανακούφιση από το κυκλοφοριακό χάος,
- Με παιδικούς σταθμούς για όλα τα παιδιά των οικογενειών των συμπολιτών μας
- Προγράμματα συμμετοχής για ΑΜΕΑ και τρίτη ηλικία και πολλά ακόμη ζητήματα στα οποία κώφευε και αδρανούσε επί 4,5 χρόνια η απερχόμενη δημοτική αρχή.

eep logo