Debate: Καυγάς χωρίς λόγο;

debate photo

Μπελαβίλας επιτίθεται, Μώραλης αντεπιτίθεται – Τρία debates για τον Δήμο Πειραιά

Ένας πολιτικός καυγάς χωρίς λόγο φαίνεται να προκαλείται στον Δήμο Πειραιά μια εβδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μπελαβίλας προκάλεσε με δηλώσεις του τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον αντιμετωπίσει σε τηλεοπτικό debate, αφού, όπως είπε, ο Γιάννης Μώραλης αποφεύγει να τον αντιμετωπίσει σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση.

Άμεση και αιχμηρή ήταν η απάντηση από τον Γιάννη Μώραλη, ο οποίος υπενθύμισε πως debate έχει γίνει ήδη με συνδιοργάνωση της ΔΗΡΑΠ και του Portnet. Προσθέτει δε ότι το Σάββατο στις 10 το πρωί debate θα γίνει στην ΕΡΤ, ενώ και την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί ανάλογη αντιπαράθεση στον Real FM.

Σε αιχμηρό ύφος κύκλοι του δημάρχου Πειραιά σημείωναν ότι "στο μόνο που μπορεί να λέει αλήθεια ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι για το γεγονός ότι δεν ασχολείται με τα προβλήματα της πόλης της οποίας θέλει να γίνει δήμαρχος, αλλά εμμονικά πλέον θέλει να επιτίθεται «όπως του ανέθεσαν από το κόμμα του» με τον κύριο Μαρινάκη".
Και τον καλούν να κάνει λίγο υπομονή, καθώς όπως υποστηρίζουν «σε λίγες μέρες θα απαλλαχθεί από το βαρύ φορτίο της υποψηφιότητας»

 

eep logo