Μαζί με τον Γιάννη Λαγουδάκη, για την Ανατροπή!

lagoudakis stamataki

Η Ελένη Σταματάκη στο Πέραμα - Παρουσίαση του συνδυασμού «Μαζί για την Ανατροπή»

Στα γραφεία της κίνησης «Μαζί για την Ανατροπή» στο Πέραμα, έγινε την Πέμπτη 16/5 η παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τον νυν Δήμαρχο και εκ νεου υποφήφιο- του πιο δοκιμαζόμενου ίσως δήμου της χώρας- Γιάννη Λαγουδάκη.

Δήλωση της Ελένης Σταματάκη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Πειραιά

"Ο σ.Γιάννης Λαγουδάκης ανέλαβε έναν δήμο με τεράστια προβλήματα σε υποδομές, με ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό και με δυσθεώρητα για το μέγεθός του χρέη, που ξεπερνούσαν τα εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ.

Κατάφερε αυτό το διάστημα της επιτυχούς θητείας του και σε συνεργασία με την πολιτεία και την περιφέρεια να λειτουργήσει κοινωνικά προγράμματα. Εφαρμόστηκε στο δήμο Περάματος το πιλοτικό πρόγραμμα για ζεστά γεύματα στα δημοτικά σχολεία και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μπήκε μπροστά και ως δημοτική αρχή, μαζί με την κοινωνία στήριξε τους πρόσφυγες.

Δουλεύει συνεχώς στην κατεύθυνση εξυγίανσης του δήμου, ενώ παράλληλα καθημερινά εργάζεται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια επανεκκίνησης της ναυπηγικής βιομηχανίας που είναι σημαντική τόσο για την περιοχή του ευρύτερου Πειραιά, ενώ έχει τη δυνατότητα να συμβάλει στην ανάταση της εθνικής οικονομίας.

Γύρισε οριστικά την πλάτη στο κακό παρελθόν βγάζοντας το Πέραμα από την αφάνεια. Νοικοκύρεψε το Δήμο Περάματος παρέχοντας τη δυνατότητα οραματισμού, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού.

Στεκόμαστε στο πλευρό του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την οριστική ανατροπή. Για να ανακτήσει η πόλη την χαμένη της αξιοπρέπεια. Για να μην γυρίσουμε πίσω. Αλλά για να ξεφύγουμε οριστικά μπροστά"!

 

Pin It