Μώραλης – Μαρινάκης στο Μπαϊκούτσι

moralis marinakis mpaikoutsi

Σε εκδήλωση του Συλλόγου Αλιέων «Όρμος της Αφροδίτης»

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες, μαζί με τον ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον «Πειραιά Νικητή» Βαγγέλη Μαρινάκη σε εκδήλωση του Συλλόγου Aλιέων «Όρμος Αφροδίτης».

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης στον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε:
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη στήριξη σας και για την καλή σχέση που έχουμε αναπτύξει. Τα τελευταία 5 χρόνια καταβάλλαμε προσπάθειες προκειμένου να είναι το κέντρο και οι γειτονιές της πόλης μας καθαρές, αναπλάσαμε χώρους πρασίνου, δημιουργήσαμε και ανακατασκευάσαμε παιδικές χαρές, έτσι ώστε να έχουμε καλύτερες, πιο όμορφες και καθαρές γειτονιές. Για τον «Πειραιά Νικητή» αποτελεί βασική προτεραιότητα η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Την επόμενη δημοτική περίοδο θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που απασχολούν την κάθε γειτονιά ξεχωριστά. Θέλουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα και είμαι βέβαιος ότι με τη στήριξή σας, θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω για μια ακόμα φορά ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να δημιουργηθεί λιμάνι στην Πειραϊκή».

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου Αλιέων «Όρμος Αφροδίτης» για τη διαχρονική στήριξή και την εμπιστοσύνη τους, επισημαίνοντας πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους, όπως πράττει όλα αυτά τα χρόνια.

eep logo