Απόστολος Πόντας: «Αλλάζουμε γενιά στην πολιτική!»

pontas tampouria 1

Στα Ταμπούρια βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Α΄ Πειραιά

Σε μια βραδιά με φίλους και υποστηρικτές του, στα Ταμπούρια, στην 5η κοινότητα Πειραιά, παραβρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου ο Υποψήφιος Βουλευτής Α' Πειραιά με το Κίνημα Αλλαγής, Απόστολος Πόντας.

Μεταξύ άλλων ανέπτυξε τους λόγους που τον συνδέουν στενά, εδώ και δεκαετίες, με τον Πειραιά και γιατί ο Πειραιάς αποτελεί προσωπική του επιλογή.

pontas tampouria 3

Σε έναν ανοικτό διάλογο, ο Απόστολος Πόντας επέλεξε κατά κύριο λόγο να ακούσει προσεκτικά τους προβληματισμούς και να απαντήσει σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Τα θέματα που αποτέλεσαν αιχμή της συζήτησης ήταν αυτά της ανεργίας, της ασφάλειας του πολίτη, της εξωτερικής πολιτικής και κυρίως των σχέσεων της Χώρας με τους γείτονες της, της αποχής και της ψήφου ως κατοχύρωση της Δημοκρατίας όπως και των προτάσεων ανάπτυξης που δεν αποτελούν μόνο επικεφαλίδες σε ένα προεκλογικό πρόγραμμα αλλά έχουν περιεχόμενο και εκφράζονται από ανθρώπους με ικανότητες και αποδεδειγμένη εφαρμοστική εμπειρία.

pontas tampouria 2

Ο Απόστολος Πόντας ολοκλήρωσε την συζήτηση λέγοντας ότι "ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε γενιά στην πολιτική. Να αντιληφθούμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Να πιστέψουμε ότι όλα αλλάζουν και όλα εξαρτώνται από εμάς"

eep logo