Επίσκεψη του κυβερνήτη του Ιαπωνικού εκπαιδευτικού πλοίου «KOJIMA» στον Δήμο Πειραιά

davakis kojima

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Δαβάκη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημαρχείο Πειραιά, πραγματοποίησαν σήμερα ο κυβερνήτης Hironobu Tonozaki και αξιωματικοί του Ιαπωνικού εκπαιδευτικού πλοίου «KOJIMA», οι οποίοι είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Δαβάκη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Δαβάκης τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, για την ιστορία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, για το λιμάνι, για το Μικρολίμανο, καθώς και για το Αρχαιολογικό και Ναυτικό Μουσείο.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μετά το πέρας της εθιμοτυπικής επίσκεψης, δήλωσε ότι είχε τη χαρά να υποδεχθεί τον κυβερνήτη και αντιπροσωπεία του Ιαπωνικού εκπαιδευτικού πλοίου «KOJIMA», στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού ταξιδιού που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Όπως σημείωσε, το ταξίδι διαρκεί 100 ημέρες, το πλοίο κάνει περίπου τον γύρο του κόσμου. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επεσήμανε πως αποτελεί τιμή για τον Δήμο Πειραιά να επισκέπτεται η αντιπροσωπεία του Ιαπωνικού εκπαιδευτικού πλοίου το δημαρχείο και ανέφερε ότι στη συνέχεια η αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί στο Δημοτικό Θέατρο.
Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

 

eep logo