Χριστίνα Τσιλιγκίρη: "Ζητώ την ευκαιρία να γίνω μια ισχυρή δύναμη εξέλιξης"

tsiligkiri node

Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στη Β΄ Πειραιά στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας

Στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β’ Πειραιά για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ έδωσε το παρών η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Πειραιά Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Μιλώντας για την υποψηφιότητα της και τους λόγους που την ώθησαν σ’ αυτή την κίνηση, η κυρία Τσιλιγκίρη τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αποφάσισα να κάνω το βήμα μπροστά, για τη μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία που νιώθει ότι σήμερα δεν έχει φωνή στην πολιτική.

Όπου κι’ αν πήγα, είδα ανθρώπους να διψούν για ευκαιρίες. Να μη ζητούν «βόλεμα», αλλά ίσες δυνατότητες να δημιουργήσουν οι ίδιοι το μέλλον τους. Θέλουν κάποιον να μιλάει για τις ανάγκες τους. Αποφάσισα να κάνω το βήμα μπροστά λοιπόν, για αυτούς τους ανθρώπους.

Για τους ανθρώπους που συναντώ στις λαϊκές, στα μαγαζιά… για εκείνους που έρχονται στο γραφείο μου και ζητούν ανανέωση. Για τις κύριες στη Νίκαια που ήμουν προχθές και μου ζήτησαν να τις εκπροσωπεί μια κανονική γυναίκα, που ζει τα πρόβλημα όπως αυτές.

Μπαίνω στην πολιτική, για να ενώσω δυνάμεις και να πείσω ανθρώπους που δεν είχαν ψηφίσει ποτέ τους Νέα Δημοκρατία, να κάνουν την προσωπική τους υπέρβαση.

Θα αφιερώσω όλη μου την ενέργεια για να φέρω νέες παραγωγικές δυνάμεις στις περιοχές μας και να βγάλουμε από την αφάνεια γωνιές του Πειραιά μεγάλη ιστορία, περήφανους αγώνες και αυθεντικούς ανθρώπους.

Ζητώ από τους πολίτες της Β' Πειραιά την εμπιστοσύνη τους. Ζητώ την ευκαιρία να γίνω μια ισχυρή δύναμη εξέλιξης που θα προσφέρει ευκαιρίες σε όλους».

Pin It