Ο Κ.Κατσαφάδος σε γειτονιές του Νέου Φαλήρου και στα Καμίνια

katsafados kamina

«Στρατηγικός σχεδιασμός για να γίνουν οι γειτονιές βιώσιμες, με συνθήκες ασφάλειας για τους πολίτες»

Συνεχίζοντας την πορεία της ΝΔ προς τη νίκη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Κώστας Κατσαφάδος, υπ. Βουλευτής της ΝΔ στην Ά Πειραιά και στα νησιά, πραγματοποίησε επισκέψεις στις γειτονιές του Νέου Φαλήρου και στα Καμίνια. Παράλληλα επισκέφθηκε ΚΑΠΗ των περιοχών.

Ο Κώστας Κατσαφάδος, αφού ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, επισήμανε ότι η ΝΔ έχει στρατηγικό σχεδιασμό για να γίνουν οι γειτονιές βιώσιμες , δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες ασφάλειας για τους πολίτες και τόνισε: «Στόχος της ΝΔ, είναι οι πολίτες να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια στα σπίτια τους, στη δουλειά τους, στις καθημερινές μετακινήσεις και δραστηριότητές τους.
Για αυτό η ΝΔ θα ενισχύσει τις περιπολίες στις γειτονιές, με ένστολη αστυνόμευση, πεζή και εποχούμενη σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ενώ θα επαναφέρει άμεσα την ομάδα ΔΕΛΤΑ, προχωρώντας παράλληλα στην πρόσληψη 1500 αστυνομικών».

Στη συνέχεια ο κ. Κατσαφάδος αναφέρθηκε στην ανάγκη την ολοκλήρωση των υποδομών ώστε ο Πειραιάς να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αναπτυξιακού σχεδίου της κυβέρνησης ΝΔ, με στόχο να αξιοποιηθούν επενδύσεις στον τουρισμό και στη ναυτιλία.

katsafados faliro

Μιλώντας στα ΚΑΠΗ ο κ. Κατσαφάδος ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ θα είναι δίπλα σε όσους έχουν περισσότερη ανάγκη, γιατί δεν νοείται ανάπτυξη χωρίς κοινωνική συνοχή και κοινωνική συνοχή χωρίς κοινωνική αλληλεγγύη. Για αυτό η ΝΔ θα αυξήσει στο ένα δις τον προϋπολογισμό για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, και θα καθιερώσει την κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων σε συγκεκριμένες ομάδες ασθενών.

Pin It