Εγκαίνια πολιτικού γραφείου Χρ.Μπουτσικάκη

boutsikakis egkainia

Πολίτες και πολιτικοί στον πεζόδρομο της Δραγάτση

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον πεζόδρομο της οδού Δραγάτση, στο κέντρο του Πειραιά, όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου Βουλευτή ΝΔ της Α Πειραιά και Νήσων, κ. Χριστόφορου Μπουτσικάκη , το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του γραφείου του.

Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Πειραιώς Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νήφων Καπογιάννης, ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιά πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου και ο Πειραιώτης Αρχιμανδρίτης που διακονεί στις Σπέτσες π. Γρηγόριος Νανακούδης.

Ο κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης από την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στην εκδήλωσή του, απευθύνθηκε στους πολίτες με έναν άμεσο και δυναμικό λόγο δηλώνοντας δημόσια πως θα αγωνιστεί σκληρά για να τιμήσει την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του ως βουλευτής, τηρώντας πάντα τις αρχές και τις αξίες που τον συνοδεύουν σε όλη του την ζωή, και πως θα αξιοποιεί για τον Πειραιά και τα νησιά κάθε διαθέσιμο εργαλείο και κάθε δυνατή πολιτική ανάπτυξης.
Ο κ. Μπουτσικάκης αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα του Πειραιά και των νησιών για τα οποία έχει ενημερωθεί εκτενώς στις επαναλαμβανόμενες περιοδείες που έχει πραγματοποιήσει και αφού έχει μελετήσει ενδελεχώς και συζητήσει με εκπροσώπους των τοπικών αρχών, με φορείς και με πολίτες, δεσμεύτηκε πως προτεραιότητά του αποτελεί να φέρει αποτελεσματικές λύσεις και να δώσει στους πολίτες την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.
Απευθύνοντας θερμό κάλεσμα στους πολίτες, τους ζήτησε να γίνουν όλοι μαζί ΈΝΑ στον αγώνα της ΝΔ και του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, που όπως ο ίδιος δήλωσε είναι ένας αγώνας για το καλό της χώρας μας. «Μεθοδικά και οργανωμένα, να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα της νίκης, της ανανέωσης και της πραγματικής ελπίδας που έρχεται. Η ψήφος κι ο σταυρός στην κάλπη αφορά το μέλλον μας», είπε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Μπουτσικάκης διαβεβαίωσε τους πολίτες πως η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή, πριν αλλά και μετά τις Εκλογές για όλους αδιακρίτως .Απηύθυνε μήνυμα ενότητας και τόνισε με έμφαση πως «με οδηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορούμε να ενώσουμε όλους τους Έλληνες για να γίνει όλη η Ελλάδα μια γειτονιά!. ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!», αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, πέρα από τους εκατοντάδες πολίτες που πλημμύρισαν τον πεζόδρομο, πολλές σημαντικές προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου του Πειραιά, όπως οι κύριοι Διονύσης Χατζηδάκης τ. Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και υπ. Βουλευτής ΝΔ στο Νότιο Τομέα που απηύθυνε θερμό χαιρετισμό και παρέδωσε μάθημα ζωής καθώς και ο κ. Jonathan Κωνσταντίνου εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση και μετέφερε το ευχετήριο του Προέδρου των ΗΠΑ , Ντόναλντ Τραμπ για την υποψηφιότητα του κ. Μπουτσικάκη, αλλά και οι κύριοι : Χρήστος Αγραπίδης τ. Δήμαρχος Πειραιά, Νίκος Βλαχάκος υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Αλεξία Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, Σάκη Κυπραίου στενή συνεργάτιδα του αείμνηστου Προέδρου ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης σύμβουλος του Προέδρου ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Μυλωνάκης Καθηγητής και Σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Δαβάκης Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Πέτρος Μαντούβαλος τ. Βουλευτής Α Πειραιά & Νήσων, Γιάννης Βοϊδονικόλας Προέδρος ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων ΝΔ, Γιώργος Ανατολάκης τ. Βουλευτής Β Πειραιά & παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Σίσσυ Αλιγιζάκη τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά, Λίνα Αθανασίου Προέδρος Β Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, Τζένη Μπαρμπαγιάννη νεοεκλεγείσα Περιφερειακή Σύμβουλος, Γρηγόρης Αποστολάκος τ. Βουλευτής, Θεόδωρος Τσόντος Πρόεδρος Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», Κυριάκος Σιγαλάκος Αντιδήμαρχος Πειραιά, Τάκης Καλογερόγιαννης Αντιδήμαρχος Πειραιά, Δημήτρης Παρασκευόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Βάσω Μπόγρη νεοεκλεγείσα Περιφερειακή Σύμβουλος Νήσων, Τάκης Σκανδαλάκης τ. Υπουργός και Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Κώστας Γκαβέρας τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Γιώργος Μαριδάκης Πρόεδρος της Παγκρήτιου Ένωσης, Τάσος Μαρκαριάν, Μιχάλης Αγρανιώτης, Κώστας Σκιαθίτης νεοεκλεγέντας Κοινοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Αλέκος Κόκκαλης τ. Γραμματέα Οργανωτικού ΝΔ, Αλέξανδρος Νανόπουλος Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αντώνης Γούλας Τομεάρχης Οικονομικών ΝΟΔΕ Β Πειραιά ΝΔ, Λένα Αλκαίου (Ελένη Μαχαίρα) υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και πλήθος Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων Πειραιά αλλά και κομματικών στελεχών της ΝΔ.

Επιστολή με την οποία χαιρέτιζε εγκάρδια την εκδήλωση απέστειλε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, βουλευτής Νομού Ηρακλείου και στενός φίλος του Χριστόφορου Μπουτσικάκη, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος λόγω προεκλογικού αγώνα στην Κρήτη, δεν κατάφερε να παραστεί. Ο κ. Αυγενάκης καλωσόρισε τον κ. Μπουτσικάκη στους νέους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ ενώ επισήμανε πως τους δύο άντρες συνδέουν οι κοινές τους ρίζες, παραδόσεις και αξίες και πως η υποψηφιότητα του κ. Μπουτσικάκη ως νέου ανθρώπου με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, με νέες φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό, εμπλουτίζει τις ιδέες και τις προγραμματικές θέσεις της μεγάλης φιλελεύθερης Παράταξης, της ΝΔ.

 

eep logo