«Οι Ιουλιανοί χρησμοί του κ. Μητσοτάκη ξυπνούν άσχημες μνήμες στον ελληνικό λαό»

malelis kosmos
Δήλωση του Σταμάτη Μαλέλη υποψήφιου βουλευτή Β Πειραιά

«Η ανάλγητη ΝΔ επιθυμεί να εξοντώσει το κοινωνικό κράτος και ο λαϊκίστικος ΣΥΡΙΖΑ με την κυβερνητική του λειτουργία, με την απαξίωση της έννοιας της Αριστεράς, άνοιξε την κερκόπορτα της εξουσίας, ώστε το σχέδιο της Δεξιάς να γίνει πράξη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά με το Κίνημα Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης στην ομιλία του στο πάρκο "Ανδρέα Παπανδρέου" στο Κερατσίνι σε μια από τις πιο δυναμικές και πολυπληθείς εκδηλώσεις της προεκλογικής του εκστρατείας στην περιοχή.
Είναι ξεκάθαρο, συνέχισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής ότι «Η δημοκρατική παράταξη ήταν πάντα μια υπεύθυνη δύναμη. Το πατριωτικό μας χρέος είναι να μην αφήσουμε την χώρα να πάει στα βράχια. Ο κ. Μητσοτάκης δείχνει την δίψα του για ένα μονοκομματικό κράτος χωρίς συναινέσεις, όταν λέει ότι θα πάμε ξανά σε εκλογές τον Αύγουστο. Οι Ιουλιανοί χρησμοί του κ. Μητσοτάκη μας ξυπνούν άσχημες μνήμες τις οποίες δε ξεχνά ο Ελληνικός λαός.»
«Όταν λοιπόν τίθεται το ερώτημα της εθνικής συνεννόησης και ευρύτερων συμφωνιών, πρέπει να απαντήσουν πρώτα ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης αν μπορούν να αφήσουν πίσω τις διχαστικές τους εξαγγελίες» ανέφερε ο κ. Μαλέλης.

Pin It