Η υποψηφιότητα Παναγούλη συνεχίζει να προκαλεί

stathis panagoulis

Αναταράξεις στη Β΄ Πειραιά

Οι αναταράξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ στη Β΄ Πειραιά με αφορμή τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Στάθη Παναγούλη συνεχίζονται, παρά τις προσπάθειες κομματικών στελεχών να εμφανίσουν μια ψευδεπίγραφη εικόνα ενότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Portnet, μετά την αποχώρηση του Στέφανου Χρήστου από το ψηφοδέλτιο του Κινήματος και την παραίτηση του Μίλτου Κλαπαδάκη από τα κομματικά όργανα, δριμεία κριτική στην απόφαση της ηγεσίας για την ένταξη του κ. Παναγούλη στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Πειραιά, άσκησε ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΚΙΝ. ΑΛ Β΄ Πειραιά, σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, παρουσία των υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του Στάθη Παναγούλη.

Στις αιτιάσεις του αναπληρωτή Γραμματέα για τις αήθεις και χυδαίες δηλώσεις του κ. Παναγούλη στο πρόσφατο παρελθόν κατά στελεχών του ΠΑΣΟΚ για κρεμάλες, λιντσαρίσματα, ειδικά δικαστήρια κ.λ.π και για το γεγονός ότι έως σήμερα ο κ. Παναγούλης δεν έχει καν ζητήσει συγγνώμη, ο υποψήφιος βουλευτής αντέτεινε ότι δεν μίλησε ποτέ για κρεμάλες.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Στάθης Παναγούλης καταφέρθηκε και ειρωνικά κατά της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Πειραιά, αναφέροντας ότι προτιμούσε να είναι υποψήφιος στην Δυτική Αθήνα !!!

Ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΚΙΝ. ΑΛ, σε ένδειξη δυσαρέσκειας, δεν συμμετείχε μαζί με τα υπόλοιπα κομματικά στελέχη στην περιοδεία με την Φώφη Γεννηματά στον Κορυδαλλό, η οποία επακολούθησε.

Οι εξελίξεις στο ΚΙΝ. ΑΛ αναμένονται ραγδαίες, μετά την 8η Ιουλίου και το διαφαινόμενο αρνητικό αποτέλεσμα του Κινήματος στην Β΄ Πειραιά και την εκ νέου απώλεια έδρας, ενώ δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες νέα διαφοροποίηση στελέχους της περιοχής με αφορμή το ζήτημα Παναγούλη.

eep logo