Νέα πλατφόρμα εξυπηρέτησης πολιτών στον Δήμο Κορυδαλλού

clickandspot korydallos

Για την άμεση εξυπηρέτηση του δημότη σε θέματα καθημερινότητας

Ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση βελτίωσης της εξυπηρέτησης των δημοτών υλοποιεί ο Δήμος Κορυδαλλού με την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής ClicknSpot. Στόχος της εφαρμογής είναι η άμεση ηλεκτρονική επικοινωνία του πολίτη με τις υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού για θέματα που αφορούν σε προβλήματα καθημερινότητας και η ταχύτερη επίλυση τους.

Με την είσοδο και τη χρήση της εφαρμογής οι δημότες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια αναφορά στο γεωγραφικό χάρτη αποτυπώνοντας ένα πρόβλημα ή ένα συμβάν εντός του Δήμου. Οι αναφορές των χρηστών της εφαρμογής καταχωρούνται στη διαχειριστική πλατφόρμα και ενημερώνεται άμεση η αρμόδια υπηρεσία για την επίλυσή τους. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο Δήμος Κορυδαλλού ενημερώνει άμεσα τον χρήστη- δημότη για το αίτημα του.

Ταυτόχρονα, η εφαρμογή ClicknSpot μπορεί να διευκολύνει τη ζωή των πολιτών, μέσω πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο για τις δράσεις και τη λειτουργία του Δήμου, ενώ δίνεται η δυνατότητα γεωχωρικής απεικόνισης όλων των σημείων ενδιαφέροντος της πόλης, καθώς και γεγονότων και εκδηλώσεων.
Για τη χρήση των υπηρεσιών, η σύνδεση γίνεται μέσω της πλατφόρμας https://clicknspot.com/map, ενώ η εγγραφή γίνεται με πολύ απλό τρόπο, δηλώνοντας μόνο έναν λογαριασμό email.

Η λειτουργία της εφαρμογής ξεκινά Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 και σε πρώτη φάση οι δημότες Κορυδαλλού μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο για τα παρακάτω θέματα:
1. Τοποθέτηση νέου κάδου
2. Καθαριότητα οδού
3. Αντικατάσταση κάδου
4. Απορρίμματα
5. Ανακύκλωση
6. Ογκώδη απορρίμματα
7. Αποκομιδή κλαδιών
8. Βλάβες ύδρευσης
9. Συντήρηση οδού ή πεζοδρομίου
10. Παιδικές χαρές
11. Αντικατάσταση λαμπτήρων
12. Άλλα τεχνικά θέματα
13. Έλεγχο κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.
14. Αστικό και περιαστικό πράσινο (φυτεύσεις, συντηρήσεις, καθαρισμοί παρτεριών, απομάκρυνση φυτών, πότισμα κλπ).

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε Android από το PlayStore της Google καθώς και σε IOS από το AppStore.

eep logo