Σύσκεψη της Αντιπεριφέρειας στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη

antiperifereia renti

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, σήμερα στην κεντρική αγορά Αθηνών, με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες επισκέφτηκε τους χώρους της Κεντρικής Αγοράς και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο αμφιθέατρο, όπου έγινε η σύσκεψη.
Στην διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν πολλοί έμποροι της Κεντρικής Αγοράς, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, τέθηκαν πολλά ερωτήματα και αναπτύχθηκε διάλογος, με κυρίαρχο θέμα την δυνατότητα αδειοδότησης συσκευαστηρίων εντός της Κεντρικής Αγοράς.
Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά παραβρέθηκαν στη σύσκεψη στελέχη της Διεύθυνσης Μεταποίησης & Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων Φυτικής Παραγωγής του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών& Ποιοτικού Ελέγχου Πειραιά και των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά (Αγροτικής Οικονομίας, Υγειονομικών Ελέγχων και Ανάπτυξης).

eep logo