Ιπποδάμειος: Έκθεση Αυτοκινήτων αντί για Αγορά;

ferrari

Καταγγελία του Νίκου Μπελαβίλα!

Ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας προχώρησε σε μια πολύ σημαντική καταγγελία, ότι δηλαδή το πρώην υπόστεγο των ΗΛΠΑΠ στην πλατεία Ιπποδαμείας δεν θα γινει Αγορά, αλλά σύμφωνα με πρόθεση του υπ.Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη υπάρχει περίπτωση να στεγάσει μεγάλη Έκθεση Αυτοκινήτων.

Η σχετική ανακοίνωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς για όλους» Νίκου Μπελαβίλα έχει ως εξής:

«Ακούσαμε έκπληκτοι την πληροφορία που μετέδωσε το "Κανάλι 1" μέσω της συνέντευξης με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκο Μανεσιώτη.

Η Ιπποδάμεια Αγορά, το δρομολογημένο έργο από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής με την απόλυτη συναίνεση όλων μας, αυτοδιοίκησης, εμπορικών συλλόγων και κοινωνικών εταίρων, είναι ένα έργο που πέφτει βαρύ για την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις πιό πάνω πληροφορίες o Yπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης σκέπτεται να το δώσει σε ιδιώτη που ενδιαφέρεται να το κάνει έκθεση αυτοκινήτων!

Εν ολίγοις πετούν στα σκουπίδια την προοπτική να αποκτήσει ο Πειραιάς μία ελκυστική και ποιοτική αγορά τροφίμων. Μία αγορά που αντιστοιχεί σε μία πόλη-λιμάνι, που θα αναζωογονήσει τη ρημαγμένη παραδοσιακή αγορά των οδών Γούναρη και Αντιστάσεως, που θα δώσει στους επισκέπτες την απόλαυση ενός όμορφου χώρου εμπορίου και γαστριμαργίας δίπλα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και το λιμάνι.

Το θέμα θα τεθεί άμεσα από εμάς, από τον "Πειραιά για Όλους" στο Δημοτικό και στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Διότι αν ισχύουν οι πληροφορίες, οι επικίνδυνοι ιδεοληπτικοί αυτοσχεδιασμοί του αρμόδιου υπουργού ανάπτυξης βλάπτουν τον Πειραιά».

 

eep logo