Οι νέοι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

peiraias aerophoto

Στον Δήμο Πειραιά

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη ορίζονται ως Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με θητεία από 12/9/2019 έως 01/9/2020, οι κάτωθι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

1. Αγραπίδης Χρήστος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών.
2. Αράπης Δημήτριος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δόμησης & ΓΣΠ, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Δόμησης & ΓΣΠ.
3. Αργουδέλης Αλέξανδρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας-Αποχέτευσης, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Οδοποιίας-Αποχέτευσης.
4. Ζηλάκου Χαραλαμπία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών, με την εποπτεία και τον συντονισμό των Δ/νσεων Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών.
5. Καμαράτος Αλέξανδρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, με την εποπτεία και τον συντονισμό των Δ/νσεων Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.
6. Καρακατσάνη Αντωνία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος & Πρασίνου, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου.
7. Μανωλάκος Λεωνίδας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού.
8. Μαρκαριάν Χαρουτιούν, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου.
9. Νταϊφά Ειρήνη, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:
«Συνεχίζουμε δυναμικά τη νέα δημοτική περίοδο με κύριο μέλημα να εργαστούμε όλοι μαζί σε συναινετικό κλίμα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των δημοτών μας. Κοινός μας στόχος είναι να αλλάξουμε την πόλη μας προς το καλύτερο και να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής σε κάθε γειτονιά του Πειραιά. Οι νέοι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι πρόσωπα με εμπειρία που κατείχαν θέσεις ευθύνης την προηγούμενη δημαρχιακή θητεία, καθώς και νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι τόσο από τη διοικούσα παράταξη, όσο και από τη μείζονα αντιπολίτευση. Η συναίνεση και η συνεργασία μπορεί να οδηγήσει την πόλη μας μπροστά και αυτό γίνεται πράξη στον Δήμο Πειραιά. Θα ήθελα να ευχηθώ στους νέους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους μια εποικοδομητική θητεία, επ΄ ωφελεία της πόλης και των κατοίκων».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Αγραπίδης Χρήστος, σημείωσε:
«Ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο που για δεύτερη συνεχόμενη θητεία κάνει δεκτή την μεγάλη μου επιθυμία να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στη Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών ως πολιτικός προϊστάμενος».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δόμησης & ΓΣΠ κ. Αράπης Δημήτριος, δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη για την τιμή να με ορίσει Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δόμησης & Γενικού Σχεδιασμού Πόλης. Κοινός μας σκοπός και στόχος είναι ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας και τους συμπολίτες μας».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας-Αποχέτευσης κ. Αργουδέλης Αλέξανδρος δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό μου έτσι ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών μας. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια όπως έκανα τα τελευταία 5 χρόνια, προκειμένου να συμβάλω στο όραμα της Δημοτικής μας Αρχής, που δεν είναι άλλο από έναν καλύτερο Πειραιά. Τον Πειραιά που μας αξίζει».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ζηλάκου Χαραλαμπία, υπογράμμισε:
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή στο πρόσωπό μου η εμπιστοσύνη του Δημάρχου μας, κ. Γιάννη Μώραλη, να μου εμπιστευθεί και πάλι την ευθύνη των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά. Όμως, αποτελεί υπέρτατη τιμή, το γεγονός ότι έκρινε και μου ανέθεσε να αναλάβω δύο επιπλέον σημαντικές αρμοδιότητες, της Διοίκησης του Δήμου και του Ανθρώπινου Δυναμικού. Τον ευχαριστώ θερμά. Δεσμεύομαι προς όλους τους Πειραιώτες να εργαστώ άοκνα, με σύνεση και ορθοκρισία, με εφόδια τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω ήδη αποκομίσει και με διάθεση ουσιαστικής και παραγωγικής συνεργασίας, για έναν καλύτερο Πειραιά που όλοι αγαπάμε».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών κ. Καμαράτος Αλέξανδρος, τόνισε:
«Στην τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη θα ανταποκριθώ άμεσα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής των πολιτών».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος & Πρασίνου κα Καρακατσάνη Αντωνία, τόνισε:
«Για εμένα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η αρμοδιότητα που αφορά στο Περιβάλλον και στο Πράσινο και θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των συνδημοτών μας και του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού κ. Μανωλάκος Λεωνίδας, δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με επιτυχία στα νέα μου καθήκοντα».

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου κ. Μαρκαριάν Χαρουτιούν, δήλωσε:
«Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και υπόσχομαι να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις αυτής της αρμοδιότητας».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Νταϊφά Ειρήνη τόνισε:
«Θεωρώ χρέος όλων μας να προσφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων μας για να αναδείξουμε την πόλη μας και να κάνουμε την ζωή όλων των πολιτών του Πειραιά καλύτερη! Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά, κύριο Γιάννη Μώραλη, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του σε εμένα και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να προσφέρω το καλύτερο για τον Πολιτισμό, το καλύτερο για τον Πειραιά μας»!

 

eep logo