Με λικέρ βύσσινο και γλυκό σταφύλι

liker kai glyko

Ξεκινά τις δράσεις του το 1ο ΚΑΠΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

Με χρώματα και αρώματα θα γεμίσει η ανακαινισμένη αυλή του 1ου ΚΑΠΗ Νίκαιας (Ναζιανζού 10) από την ομάδα Περιβάλλοντος την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί. Σ’αυτή την πρώτη φθινοπωρινή εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των προγραμμάτων και δράσεων του ΚΑΠΗ. Η ομάδα «ζάχαρη & κανέλλα» θα υποδεχθεί νέα και παλιά μέλη με γλυκό σταφύλι και λικέρ βύσσινο. Τον συντονισμό έχει αναλάβει η Ομάδα Δημιουργίας.

kapi nikaias 1

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Τα ΚΑΠΗ της πόλης μας έχουν γίνει ένας ζωντανός ζεστός χώρος επικοινωνίας και δημιουργίας. Μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις, που διακρίνονται για την ευαισθησία και την πρωτοτυπία τους, αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έχουν μέσα στην καρδιά τους τεράστια αποθέματα έμπνευσης, σφρίγους και ενθουσιασμού».

Την ίδια μέρα στις 12.20 θα ξεκινήσει και το πρώτο μάθημα Κινησιοθεραπείας. Με εικόνες και μουσικές από την ταινία «Οι Δρόμοι της Φωτιάς» οι συμμετέχοντες θα κάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης υπό την καθοδήγηση του φυσιοθεραπευτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομάδα Κίνησις λειτουργεί 30 χρόνια και το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη ( 12.20 -13.00).

ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
1ο ΚΑΠΗ ΝΙΚΑΙΑΣ
Ναζιανζού 10

 

eep logo