Παρέμβαση Ν.Μπελαβίλα στο Δημοτικό Συμβούλιο

belavilas nikos 2

Ενημέρωση για τα τεχνικά δεδομένα του Master Plan του ΟΛΠ

Με παρέμβασή του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ο Νίκος Μπελαβίλας ενημέρωσε για τα τεχνικά δεδομένα του Master Plan του ΟΛΠ, για τη συνεδρίαση της ΕΣΑΛ, καθώς και τις υπερβολικές αποκλίσεις των κτιριακών μεγεθών από τα εγκεκριμένα, οι οποίες εμφανίζονται στα νέα σχέδια του ΟΛΠ.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά παρευρέθηκαν και οι κάτοικοι της Πειραϊκής, διαμαρτυρόμενοι για το έργο του Νότιου Προβλήτα.
Μετά την τοποθέτηση και του Δημάρχου Πειραιά, θεωρούμε ιδιαίτερα θετική την ομόφωνη στάση των παρατάξεων και την απαίτηση του Δήμου προς τον ΟΛΠ να μην προχωρήσει στο Mall και να διευκρινίσει άμεσα ποια είναι τα πραγματικά μεγέθη των κτιριακών εγκαταστάσεων στον Νότιο Προβλήτα.

Είναι επίσης πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι όλες οι παρατάξεις συμφωνήσαμε στη διεκδίκηση της δημιουργίας του Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων στο Σιλό.

Επιπλέον, ο δημοτικός σύμβουλος του Πειραιάς για Όλους Παναγιώτης Αναστασάκος αναφερθηκε στην ανάγκη δημιουργίας μετώπου των δήμων του ευρύτερου Πειραιά, δηλώνοντας την πλήρη στήριξη του «Πειραιάς για Όλους» στους Δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος για τις διεκδικήσεις τους σχετικά με τα έργα του Master Plan του ΟΛΠ. Τέλος, δήλωσε την ολόψυχη συμπαράστασή του στον Χρήστο Βρεττάκο, Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας για την μήνυση της εταιρείας Oil One εναντίον του.

eep logo