Απομάκρυνση καταληψιών από το πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή

papadogiorgh 1

Συντονισμένη επιχείρηση Δήμου Πειραιά και ΕΛ.ΑΣ.

Συντονισμένη επιχείρηση του Δήμου Πειραιά και της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στο πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή μετά από ενέργειες του Δήμου, προκειμένου να απομακρυνθούν παράνομα διαμένοντες στο χώρο του στρατοπέδου, για τη συμπεριφορά μάλιστα των οποίων υπήρχαν καταγγελίες από περιοίκους.

papadogiorgh 3

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου επιχείρησαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας και απομάκρυναν τους καταληψίες, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Πειραιά Ταξίαρχου κ. Παναγιώτη Γεωργόπουλου, του Αστυνομικού Διευθυντή Πειραιά κ. Βαγγέλη Λινάρδου και του Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Καμινίων κ. Βασίλη Κούβαρη. Εν συνεχεία εργαζόμενοι της υπηρεσίας Καθαριότητας, προχώρησαν στον καθαρισμό του χώρου, απομακρύνοντας απορρίμματα και άλλα υλικά με τα απορριμματοφόρα του Δήμου, εργαζόμενοι του Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού προχώρησαν σε παρεμβάσεις στο στρατόπεδο, ενώ εργαζόμενοι της υπηρεσίας Πρασίνου θα υλοποιήσουν τις απαραίτητες εργασίες για την αναβάθμιση του πρασίνου.

papadogiorgh 2

Στην επιχείρηση ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος & Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού κ. Λεωνίδας Μανωλάκος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου κ. Τάσος Μαρκαριάν και ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Τάσος Πούλος.

papadogiorgh 4

Μετά τον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό του πρώην στρατοπέδου ο χώρος αποδόθηκε ξανά στους κατοίκους.

eep logo