Συνάντηση Σκουρλέτη -Λαγουδάκη για την ανεργία στο Πέραμα

perama thalassa

Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πάνο Σκουρλέτη είχε ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Περάματος συζήτησε με τον Υπουργό τρόπους αντιμετώπισης του εκρηκτικού προβλήματος της ανεργίας στο Πέραμα, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε τον Υπουργό για το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει δείξει η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κ. Ράνια Αντωνοπούλου για το μείζον θέμα της ανεργίας στην περιοχή.
Ο Υπουργός Εργασίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα αυτό και δεσμεύτηκε για την υποστήριξη του Υπουργείου του και προσωπικά του ίδιου στην εκπόνηση σχεδίου κατά της ανεργίας στο Πέραμα.
Στην ίδια συνάντηση ο Δήμαρχος Περάματος ενημέρωσε τον Υπουργό εργασίας για τις δράσεις του Δήμου Περάματος στο πλαίσιο της στάσης και των αποφάσεων του Δήμου και Φορέων της περιοχής για ακύρωση της σχεδιαζόμενης ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά.
Στη συνάντηση του Δημάρχου Περάματος με τον Υπουργό Εργασίας παρευρέθη ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Ανδρέας Νεφελούδης.

eep logo