«Μια ζωή σαν παραμύθι: Η ζωή και το έργο του Jean-Baptiste de La Salle»

delasalle vivlio
Παρουσίαση βιβλίου από τα Εκπαιδευτήρια «Saint-Paul – Δελασάλ»

 Την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δηµοτικού "Δελασάλ", θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου: «Μια ζωή σαν παραμύθι: Η ζωή και το έργο του Jean-Baptiste de La Salle».

 Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:
 η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αγγελική Βαρελλά,
 ο δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρόπουλος,
 ο θεολόγος π. Σπυρίδων Τσιµούρης.
 Για την έκδοση θα μιλήσει η συγγραφέας παιδικών βιβλίων και εικονογράφος Λιάνα Δενεζάκη.
 Κείµενα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Χρύσα Παπά.
 Την παρουσίαση θα συντονίσει η δηµοσιογράφος Ελεονώρα Μελέτη.
 Θα συμμετέχει, επίσης, η μικτή χορωδία Δηµοτικού-Γυµνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων.

Με την παρουσίαση του βιβλίου ολοκληρώνεται η σειρά εορταστικών εκδηλώσεων που οργανώθηκαν, το 2019, από τα Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul – Δελασάλ", για τη συμπλήρωση 300 ετών από τον θάνατο του ιδρυτή των σχολείων μας Ι.-Β. Δελασάλ, αλλά και των 10 χρόνων λειτουργίας του δημοτικού σχολείου "Δελασάλ" στον Άλιμο.
Την ίδια ημέρα, στο αίθριο του σχολείου, θα παρουσιαστεί έκθεση με τις ευχές που έστειλαν στο Δημοτικό «Δελασάλ» λασαλιανά σχολεία από όλο τον κόσμο, για την επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας του.
Το βιβλίο θα διατίθεται με συμβολικό κόστος στο mini bazaar με χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα λειτουργήσει την ημέρα εκείνη, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του οργανισμού "Κιβωτός του Κόσμου".
Μετά το τέλος της παρουσίασης, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στους χώρους του σχολείου, με πρωταγωνιστή το νεοαφιχθέν Beaujolais Nouveau!

eep logo