«Η εικόνα της Ελλάδος την επαύριον της κρίσης: Νέες προκλήσεις - Καινοτόμες Λύσεις»

eikonatisellados

8ο Επιστημονικό Συνέδριο στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Από την εικόνα της κρίσης στην κρίση της εικόνας και μετά στην επαύριον της κρίσης. Πώς γίνεται η μετάβαση στην επόμενη ημέρα; Με τι όρους και με ποιες διαδικασίες; Ποιες είναι οι νέες προκλήσεις που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε και ποιες οι καινοτόμες λύσεις που έχουμε στην διάθεση μας.

Η διαδικασία ανάταξης της κρατικής εικόνας μετά από τέτοιους είδους και τόσο επώδυνη κρίση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η σταδιακή θετική μεταβολή της αδρής πραγματικότητας δύσκολα αποδομεί τα αρνητικά στερεότυπα τα οποία έχει ενσταλάξει η κρίση και ακόμα πιο δύσκολα ανατάσσει από μόνη της την εικόνα της χώρας.

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιά στο 8ο Επιστημονικό Συνέδριο που διοργανώνει το Εργαστήριο Στρατηγικής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα μιλήσουμε για την «επαύριον της κρίσης» ως στόχο προς πραγμάτωση, ως πρωταρχικό μέλημα, ως μία ουσιαστική προοπτική για την επίτευξη μακροχρόνιας ανάπτυξης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με γόνιμο τρόπο στον διάλογο και προβληματισμό για την ανάταξη της εικόνας της Ελλάδας που παραμένει βασική πρόκληση για όλους.

«Η Eικόνα της Ελλάδος την Eπαύριον της Κρίσης: Νέες Προκλήσεις - Καινοτόμες Λύσεις»,
8ο Επιστημονικό Συνέδριο Εργαστήριο Στρατηγικής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης,
Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Τρίτη 19/11/2019
09:30-19:00

Αίθουσα Συνεδρίων Πανεπιστημίου Πειραιώς (Καραολή και Δημητρίου 80)

eep logo