Θέματα λειτουργίας της αγοράς και προβλήματα της πόλης

esp katsafados

Στη συνάντηση Κ.Κατσαφάδου με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, και συζήτησαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο, την λειτουργία της αγοράς αλλά και προβλήματα που αφορούν την πόλη.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Κώστας Κατσαφάδος σε δήλωσή του τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είχαμε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Νίκο Μανεσιώτη και με τους συνεργάτες του μια παραγωγική συνάντηση. Διαπίστωσα με ικανοποίηση την συναντίληψη που υπάρχει, για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης του Πειραιά, αλλά και των ανθρώπων που επιμένουν να επιχειρούν στην πόλη. Συμφωνήσαμε ότι η πόλη μας πρέπει να είναι στην πρώτη ταχύτητα, στα σχέδια της κυβέρνησης για ανάπτυξη και αναφερθήκαμε στο πως αυτή η προσπάθεια μπορεί να υλοποιηθεί με σχέδιο και πρόγραμμα.
Αναφερθήκαμε στο πρόβλημα του παραεμπορίου και πως αυτό πρέπει να καταπολεμηθεί στη ρίζα του, ενώ συμφωνήσαμε ότι πρέπει τα έργα στην πόλη να τρέξουν. Να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, μια και οι καθυστερήσεις σε Μετρό και Τραμ, έχουν πλήξει και τον εμπορικό κόσμο. Από τη μεριά μου δεσμεύτηκα ότι θα είμαι στο πλευρό τους και με θέσεις και με προτάσεις, ώστε ο Πειραιάς μας να γίνει πυλώνας ανάπτυξης».

Pin It

eep logo