Χριστουγεννιάτικη Προσφορά Αγάπης στα παιδιά του Καλού Ποιμένα

paidia kalou poimena valia

Πρωτοβουλία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου και του «Red Swim Academy»

Όμορφες στιγμές έζησαν πριν λίγες ημέρες τα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν», σε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και της συζύγου του Δημάρχου κυρίας Βάλιας Κυριαζή-Μώραλη εκ μέρους του «Red Swim Academy».

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημητρίου προσέφερε δωροεπιταγή για τη στήριξη του κοινωνικού έργου που επιτελεί ο «Καλός Ποιμήν», ενώ από την πλευρά της η κα Μώραλη προσέφερε όμορφα δώρα και παιχνίδια, σκορπίζοντας χαρά και χαμόγελα στα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν» ο κ. Παπαδημητρίου και η κα Μώραλη έπαιξαν με τα παιδιά, χαρίζοντάς τους γιορτινά χαμόγελα αλλά και αισιοδοξία για το νέο έτος.

Σημειώνεται ότι στον Καλό Ποιμένα παρευρέθηκαν και δυο νεαρές αθλήτριες της Ιστιοπλοΐας, οι οποίες μίλησαν στα παιδιά για τα ιδεώδη και τα θετικά του αθλητισμού και τα ενημέρωσαν για το άθλημα της Ιστιοπλοΐας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων «Καλός Ποιμήν» κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε, πως η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Καλό Ποιμένα με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή κοινωνικής αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς, για τα παιδιά του Καλού Ποιμένα. Ο κ. Μώραλης στη συνέχεια επεσήμανε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ι.Ο.Π., τον Γιάννη Παπαδημητρίου καθώς και το «Red Swim Academy», γι΄ αυτή τη συγκινητική πρωτοβουλία.
Τα Χριστούγεννα είναι μια όμορφη περίοδος, γεμάτη αισιοδοξία, ελπίδα, αγάπη. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τις γιορτινές αυτές ημέρες όσους έχουν ανάγκη και ειδικά τα παιδιά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σημαντικοί φορείς της πόλης, όπως είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιά υλοποιούν ενέργειες που προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά μας. Επίσης, η σύζυγός μου είναι ευαισθητοποιημένη με τα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας, είναι πάντα κοντά στον Καλό Ποιμένα και προσπαθεί να στηρίξει το κοινωνικό του έργο, όχι μόνο στις γιορτές αλλά καθημερινά».
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πειραιά ανέφερε πως ο «Καλός Ποιμήν» είναι μια κοινωνική δομή-κόσμημα για την πόλη του Πειραιά, που φροντίζει με σεμνότητα και διακριτικότητα τα παιδιά. Κλείνοντας, επεσήμανε πως ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει να στηρίζει τον κοινωνικό ρόλο των Ιδρυμάτων της πόλης μας, καθώς και πρωτοβουλίες που κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση.

Ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, τόνισε σε δήλωσή του πως είναι πολύ σημαντικό το έργο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν» και της κας Αγγελικής Κουζούμη και επεσήμανε πως ο Ι.Ο.Π. είναι κοντά στα παιδιά και θα συνεχίσει να στηρίζει τη λειτουργία του Καλού Ποιμένα.

Η Διευθύντρια της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν» κα Αγγελική Κουζούμη, σε δήλωσή της ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και την κα Μώραλη για την πρωτοβουλία να προσφέρουν δώρα στα παιδιά, τονίζοντας πως ο Δήμαρχος Πειραιά και η οικογένειά του είναι πάντα κοντά στον Καλό Ποιμένα και συμβάλλουν με κοινωνικές δράσεις και ενέργειες, προκειμένου να χαμογελούν τα παιδιά.

Η κα Βάλια Κυριαζή-Μώραλη, ευχαρίστησε τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο και τον κ. Γιάννη Παπαδημητρίου για την πρωτοβουλία του να στηρίξει το κοινωνικό έργο του Καλού Ποιμένα. Η κα Μώραλη τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που η προσφορά του Ι.Ο.Π. και του «Red Swim Academy», χάρισε χαμόγελα στα παιδιά, επισημαίνοντας πως η επαφή μαζί τους αλλά και με την Διευθύντρια του Καλού Ποιμένα κα Κουζούμη είναι συνεχής και δεν περιορίζεται στις γιορτές. Τέλος, η κα Μώραλη ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.