Ζεϊμπέκικο για τον Πειραιά!

zeimbekiko roloi

Εορταστική χορογραφία στο «Ρολόι» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΕΣΠ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, διεξήχθη μια μεγάλη χορευτική εκδήλωση, στο Πασαλιμάνι και συγκεκριμένα στο «Ρολόι» ένα από τα σημεία αναφοράς του Πειραιά, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019. Τη χορευτική επιμέλεια του συγκεκριμένου δρώμενου, είχε αναλάβει η κα Μαρία Αθανασιάδου, υπεύθυνη της Σχολής AMALGAMA DANCE, ενώ σημαντική συμβολή είχε η «Chris Dance Studio» και η Σχολή Χορού «Everybody Dance». 

Για την επιτυχία του δρώμενου είχαν προηγηθεί πρόβες σε –μερικώς- κοινή χορογραφία, από εθελοντές και άλλους χορευτές, που ήθελαν να συμβάλουν στη δημιουργία θετικού κλίματος λόγω των ημερών και να ενισχύσουν τα καταστήματα και τον Εμπορικό Σύλλογο του Πειραιά.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η κα Αθανασιάδου ευχαρίστησε την κο Ανούστη και την χορευτική του ομάδα καθώς και την κα Κωσταρά με την ομάδα της, για τη ενεργή συμμετοχή τους και ευχήθηκε για τις εορτές.

Η εκδήλωση έκλεισε με πολύ χορό, ευχές και χρόνια πολλά μεταξύ των παρευρισκόμενων. Πολλά συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά και τον Πρόεδρο κο Νίκο Μανεσιώτη, στην κα Αθανασιάδου (ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΑΜΑΛΓΑΜΑ) και στις σχολές και συλλόγους που συμμετείχαν, τόσο για την χορευτική διοργάνωση όσο και για το όμορφο, εορταστικό κλίμα που διαμόρφωσαν.

eep logo