120 χρόνια Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά!

120 xronia esp

Επετειακή εκδήλωση στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην επετειακή εκδήλωση για τα 120 χρόνια του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, που πραγματοποιήθηκε χθες, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του σημείωσε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος έχει μια μακρά και αναπτυξιακή πορεία, δημιουργεί θέσεις εργασίας και προσφέρει πολύπλευρα στην πόλη.
«Με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Μανεσιώτη, έχουμε μια στενή συνεργασία. Ο Εμπορικός Σύλλογος συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνουμε για τον Πειραιά, για την ανάπτυξη της πόλης, για τις θέσεις εργασίας, για μια πιο καθαρή και όμορφη πόλη», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης, σημειώνοντας ότι είναι σημαντικό ο Εμπορικός Σύλλογος να δραστηριοποιείται στην πόλη μας.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκος Μανεσιώτης, σε δήλωσή του, χαρακτήρισε «συναρπαστική» την ιστορία των 120 χρόνων του Εμπορικού Συλλόγου, για την οποία - όπως είπε – «μόνο σεβασμό μπορούμε να αισθανόμαστε για όλους τους συναδέλφους οι οποίοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, υπό αντίξοες συνθήκες, για να κρατήσουν τη σημαία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά».
Ο κ. Μανεσιώτης τόνισε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος έχει συνεισφέρει τα μέγιστα όχι μόνο στην τοπική επιχειρηματικότητα, αλλά και σε πολλά θέματα που απασχολούσαν την πόλη και εξέφρασε την ελπίδα οι επόμενες γενιές να προσπαθήσουν με την ίδια ζέση, ώστε ο σύλλογος να συνεχίσει να διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην πόλη.

Στην εκδήλωση από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας κα Κυριακή Μπουρδάκου, o Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου κ. Τάσος Μαρκαριάν και η Δημοτική Σύμβουλος κα Πασχαλίνα Καλαγιά.

 

eep logo