Αποκριάτικο Πάρτι και συναυλία στο Νέο Φάληρο

dp IMG 3445

Χρύσπα, Ελευθερίου, χοροί, παιχνίδια και γαϊτανάκι!

Με μεγάλη συμμετοχή των Πειραιωτών και στο πνεύμα της αποκριάς πραγματοποιήθηκε χθες ένα μεγάλο πάρτι και συναυλία στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Νέου Φαλήρου.
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τη Χρύσπα και την Ελευθερία Ελευθερίου οι οποίες προσέφεραν στιγμές κεφιού και διασκέδασης με μια ξεχωριστή συναυλία, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με παραδοσιακούς χορούς, διαδραστικά παιχνίδια και γαϊτανάκι.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Γ΄ Δημοτική Κοινότητα με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά.

gaitanaki

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι ο Δήμος Πειραιά έχει διοργανώσει ένα πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων, προκειμένου να διασκεδάσουν οι δημότες και κυρίως τα παιδιά. Ο κ. Μώραλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κόσμου στην εκδήλωση και επεσήμανε πως στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι να υλοποιεί ψυχαγωγικές δράσεις που προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά. Ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε πως οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου θα συνεχιστούν στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης και θα κορυφωθούν την Καθαρά Δευτέρα με το πέταγμα του χαρταετού και παραδοσιακό γλέντι στην Φρεαττύδα. «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι αποκριάτικες εκδηλώσεις δίνουν τη δυνατότητα στους Πειραιώτες και στις οικογένειές τους να ζήσουν όμορφες στιγμές», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι η Γ΄ Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας διοργάνωσε αποκριάτικο πάρτι και συναυλία, σημειώνοντας ότι αυτές οι γιορτές προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά των Πειραιωτών και όχι μόνο. Ακολούθως, ο κ. Βουράκης σημείωσε ότι είναι σημαντικό να προσφέρει ο δήμος στιγμές χαράς στα παιδιά, αλλά και σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και κάλεσε τους Πειραιώτες να συμμετέχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

eep logo