Συνάντηση Ν.Ορφανού – Γ. Ιωακειμίδη

ioakeimidis orfanos

Συνάντηση με τον δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη είχε ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Νίκος Ορφανός στο δημαρχείο της πόλης.

Ο κύριος Ιωακειμίδης εξέφρασε στον κύριο Ορφανό την ανησυχία του για την παρατεταμένη στασιμότητα της οικονομικής κατάστασης που εμποδίζει την υλοποίηση σημαντικών έργων για την πόλη και την ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά.

Κύριο μέλημα του δημάρχου Νικαίας – Ρέντη, όπως το εξέφρασε στον βουλευτή Β’ Πειραιά, είναι η ρύθμιση των χρεών του Δήμου Νικαίας , η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης και των προσφυγικών.
Έδωσε, επίσης, ιδιαίτερη έμφαση στην κοινή πρωτοβουλία των πέντε δήμων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, υπό την αιγίδα της περιφέρειας, για την ανεύρεση χώρου εναπόθεσης των απορριμμάτων.

Ο Νίκος Ορφανός ενημερώθηκε επίσης για τις κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης και τις καλοκαιρινές δωρεάν δραστηριότητες που προσφέρει ο δήμος για τα παιδιά των οποίων οι οικογένειες έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και επικρότησε την πορεία οικονομικής εξυγίανσης του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, που επιτεύχθηκε τα τελευταία χρόνια.

eep logo