Ο Γ.Γαβρίλης για τα Νοσοκομεία του Πειραιά

gavrilis giorgos

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα περί ελλείψεων βασικών ειδών στα νοσοκομεία της περιοχής του Πειραιά ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης επικοινώνησε με τους Διοικητές των τριών νοσοκομείων (Τζάνειο, Κρατικό Νίκαιας και Μεταξά), προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση και να συνδράμει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, στην αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.
Μετά από την σειρά των επικοινωνιών ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης δήλωσε τα εξής:
«Οι Διοικητές των τριών νοσοκομείων με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις σε φάρμακα, υλικά χειρουργείων και σε τρόφιμα. Επίσης, με ενημέρωσαν ότι οι προμήθειες γίνονται ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και οι όποιες δυσλειτουργίες αντιμετωπίζονται άμεσα από τις διοικήσεις.
Γι’ αυτό θεωρώ ότι η παροχή υγείας προς τους πολίτες, χάρη στις προσπάθειες των Διοικήσεων, των γιατρών και του προσωπικού των νοσοκομείων, παραμένει σε σταθερά επίπεδα και στα τρία νοσοκομεία της περιοχής, χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς.
Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η Περιφερειακή Αρχή, με νηφαλιότητα και χωρίς ανέξοδους φανατισμούς, είναι έτοιμη να βοηθήσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, ώστε τις επόμενες μέρες, να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην περιοχή μας.
Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε να συμπορευτούν όλοι οι φορείς της πόλης, πράγμα το οποίο συμμερίζεται η πλειοψηφία αυτών»

eep logo