Δεν αφήνουμε στην άκρη την αλληλεγγύη!

allhleggyh koinonikh

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κοντά στους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες η διανομή τροφίμων και άλλων αγαθών σε περισσότερους από 1.000 πολίτες, δικαιούχους των κοινωνικών δομών του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Σε αυτή τη δύσκολη πραγματικά συγκυρία, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και της νέας οικονομικής κρίσης, οι δομές αλληλεγγύης του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας συνεχίζουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προστατευθούν με αξιοπρέπεια οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής. Η έμπρακτη στήριξη όσων την έχουν ανάγκη και στις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η Δημοτική Αρχή για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Ο Δήμος, μέσα από τις κοινωνικές του δομές, προχώρησε επίσης, στην επιπλέον ενίσχυση των δικαιούχων, ώστε να μπορέσουν να κάνουν το πασχαλινό τραπέζι. Τόσο το Κοινωνικό Μαγειρείο, όσο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, προσέφεραν ενισχυμένη βοήθεια στους μοναδικούς ωφελούμενους, οι οποίοι έχουν καταγραφεί και πιστοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Δεν θα αφήσουμε τον φόβο να μας απομονώσει. Στεκόμαστε δίπλα σε όποιον/α έχει ανάγκη. Δεν αφήνουμε στην άκρη την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανθρώπων.

eep logo