«Κάποιος πρέπει να πει, ως εδώ!»

metanastes 6

Ο Νίκος Μανωλάκος για το Μεταναστευτικό

Στην αναγκαιότητα άμεσης εφαρμογής ενός αυστηρότερου θεσμικού πλαισίου, που θα ενισχύσει την αποτελεσματικότερη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος, αναφέρθηκε από το βήμα της Ολομέλειας ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. Νικόλαος Μανωλάκος, στηρίζοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο την υπερψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο Αντιστράτηγος ε.α., κατέστησε σαφές πως «τα πράγματα έχουν αλλάξει» καθώς «η επιτυχής αντιμετώπιση της απόπειρας εισβολής στον Έβρο, όσο και η διαχείριση της πανδημίας, ανέδειξαν την αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης, τη σύμπνοια του πολιτικού κόσμου και την ομοψυχία του λαού μας στα κρίσιμα και σοβαρά θέματα» και σημείωσε εμφατικά πως η Τουρκία «έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα της προς την Ανατολική Μεσόγειο» γι’αυτό και εκβιάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα, εργαλειοποιώντας κάθε τόσο, το μεταναστευτικό, τονίζοντας με έμφαση ότι «Κάποιος πρέπει να πει, ως εδώ!»

«Βασικός στόχος, είναι η μείωση των μεταναστευτικών ροών», τόνισε ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. Νικόλαος Μανωλάκος:

• Με τη δημιουργία κλειστών κέντρων
• Με αυστηρότερο, και ταχύτερο σύστημα ασύλου και επαναπροωθήσεων
• Με την καλύτερη προστασία των συνόρων
• Με την ουσιαστική συμβολή της Ευρώπης και τη δίκαιη κατανομή των προσφύγων μεταξύ των κρατών μελών.
Με αυτόν τον τρόπο στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:
Η Ελλάδα αποτελεί πλέον ένα κράτος με σύνορα και κανόνες».

eep logo