Κ.Κατσαφάδος: Η επανεκκίνηση του τουρισμού είναι προτεραιότητά μας!

katsafados theoxaris

Συνάντηση του βουλευτή Πειραιά με Χάρη Θεοχάρη και Μάνο Κόνσολα

Ο Κώστας Κατσαφάδος, βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, στο πλαίσιο των δράσεων του για την επανεκκίνησης της οικονομίας και της επιστροφής σε μια νέα κανονικότητα σε συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και τον Υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα, συζήτησαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό, τους απασχολούμενους σε αυτόν και θέματα που αφορούν την προβολή του τουριστικού προϊόντος.

Ο κ. Κατσαφάδος συζήτησε με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου θέματα που αφορούν την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, αλλά και του κοινωνικού τουρισμού και έθεσε την επαναφορά του προγράμματος του υπουργείου τουρισμού “τουρισμός για όλους”.
Παράλληλα συζητήθηκαν οι δυνατότητες αναβάθμισης τουριστικών υποδομών (πχ τουριστικοί λιμένες -μαρίνες), ενώ τέθηκε και το θέμα ενίσχυσης της προβολής των νησιών του Αργοσαρωνικού, μέσω διαφημιστικών κονδυλίων από τον ΕΟΤ. Τέλος ο κ. Κατσαφάδος αναφέρθηκε στα θέματα που αφορούν τα μέτρα στήριξης του κλάδου και των εργαζομένων στον τουρισμό.

katsafados konsolas

Σε δήλωσή του ο K. Κατσαφάδος τόνισε: « Η κυβέρνηση κατάφερε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να αντιμετωπίσει την πανδημία. Μια υγειονομική κρίση που άλλαξε πολλά στη ζωή μας. Τώρα πρέπει να βάλουμε και πάλι μπροστά τις μηχανές της οικονομίας. Ο τουρισμός μας, αποτελεί έναν από τους βασικούς μας πυλώνες, που πρέπει να στηρίξουμε ώστε με όρους υγιεινής και ασφάλειας, να μπορέσει να λειτουργήσει και πάλι. Συζήτησα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού για όλα τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους που απασχολούνται στον τουρισμό, αλλά και θέματα προβολής των νησιών μας. Πιστεύω ότι ο εσωτερικός τουρισμός θα δώσει την πρώτη ανάσα και οφείλουμε να δώσουμε κίνητρα σε όλους τους πολίτες ώστε να κάνουν φέτος διακοπές στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Θεοχάρη και Κόνσολα, που άκουσαν τις απόψεις μου, για τις οποίες διαπίστωσα ότι υπάρχει συναντίληψη».

 

eep logo