800 παιδιά στο 1ο Piraeus Sports Camp!

paidakia basket

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 17 Ιουλίου το 1ο Piraeus Sports Camp το οποίο διοργάνωσε δωρεάν ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν., με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Περισσότερα από 800 παιδιά των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Πειραιά για τέσσερις εβδομάδες διασκέδασαν, απέκτησαν νέους φίλους και έμαθαν τα μυστικά των αθλημάτων από καταξιωμένους προπονητές.
Το 1ο Piraeus Sports Camp κέρδισε τις εντυπώσεις σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά και απέσπασε θετικά σχόλια από γονείς και παιδιά που περιμένουν με αγωνία το επόμενο καλοκαίρι για να δώσουν και πάλι το παρών.
Το Camp φιλοξενήθηκε στα Καμίνια, στα Βοτσαλάκια, στην Καστέλα, στην Μαυρομιχάλη και στην Ακτή Ξαβερίου, καλύπτοντας τις 4 από τις 5 Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.
Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο σάλας, βόλεϊ, μπάσκετ, μπάντμιντον ενώ διαγωνίστηκαν στην κολύμβηση και τις τελευταίες ημέρες κάθε περιόδου έμαθαν και τα μυστικά της υδατοσφαίρισης.
Επίσης προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά φανέλες του Ολυμπιακού και αναμνηστικά διπλώματα υπογεγραμμένα από τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μώραλη.

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την θερμή ανταπόκριση που είχε το 1ο Piraeus Sports Camp. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα και για τον Δήμο Πειραιά, πολλά παιδιά από όλες τις γειτονιές της πόλης μας, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν για τριάντα ημέρες με δημοφιλή αθλήματα και να ζήσουν όμορφες στιγμές. Πιστεύω ότι πρέπει να ωθούμε τα παιδιά από μικρή ηλικία στον αθλητισμό γιατί τα οφέλη είναι πολλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Πρόεδρό της και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συνδρομή του. Είναι πάντα στο πλευρό μας και δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να συνδιοργανώσουμε τα camps δωρεάν για τους δημότες μας, χωρίς τη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Ο.Π.Α.Ν για την ουσιαστική συμβολή τους. Μετά από αυτή την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση και την αποδοχή που είχαν τα camps από τα παιδιά και τους γονείς, σκοπεύουμε αυτό να γίνει θεσμός κάθε καλοκαίρι στην πόλη μας. Είναι σημαντικό να προσφέρεις στιγμές χαράς και διασκέδασης στα παιδιά μας».

Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βασίλης Νάνος επισήμανε:
«Το 1ο Piraeus Sports Camp έχει περάσει πλέον στην ιστορία ως μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση. Την επιτυχία του εγχειρήματος την μαρτυρά η συμμετοχή που ήταν τεράστια, αφού περισσότερα από 800 παιδιά συμμετείχαν στο Camp και φυσικά τα πολύ θετικά σχόλια των γονέων και των παιδιών που είναι πάντα οι πιο αυστηροί κριτές μας. Μια ομάδα ανθρώπων που αποτελούνταν από στελέχη αλλά και προπονητές των Σχολών του Ολυμπιακού, του ΟΣΦΠ και του ΟΠΑΝ δούλεψε σκληρά για να πετύχει τον μεγάλο στόχο που είχαμε βάλει και δεν ήταν άλλος από την διασκέδαση των παιδιών και την επαφή τους με αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, η κολύμβηση, η υδατοσφαίριση, το βολεϊ και η αντιπτέριση.
Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του προγράμματος είχε φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ειδικά ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος στηρίζει με κάθε τρόπο τις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τα νέα παιδιά. Τέλος θα ήθελα να τονίσω πως όλα τα παιδιά μετά από την λήξη του Camp εκδήλωσαν την επιθυμία να έρθουν και το επόμενο καλοκαίρι κάτι που αποτελεί για όλους μας επιβράβευση γι' αυτή την προσπάθεια και δέσμευση για το μέλλον».

eep logo