Συνάντηση Γ.Γαβρίλη με τη νέα Διοίκηση του Σ.Ε.Φ.

sef

Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Αυγούστου μεταξύ του νέου Προέδρου στου Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.  Νίκου Ιωαννίδη, μελών της διοίκησης και του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα και τα προβλήματα που σχετίζονται από την παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου στο ΤΑΙΠΕΔ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη να διευθετηθεί το ζήτημα αυτό, με την επιστροφή της χρήσης του περιβάλλοντος χώρου στην αρμοδιότητα της διοίκησης του Σ.Ε.Φ.
Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τη χρήση των υφισταμένων αθλητικών εγκαταστάσεων από Αθλητικά Σωματεία, Φορείς και κοινό και την ανάγκη να δρομολογηθούν το ταχύτερο δυνατόν παρεμβάσεις και έργα αναβάθμισης, ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού τους.
Στο πλαίσιο αυτό εξετάστηκαν και τα θέματα αποκατάστασης των ζημιών που έχουν προκληθεί στον περιβάλλοντα χώρο, της καθαριότητας, του ευπρεπισμού, της φύλαξης, της απόδοσης του χώρου εκ νέου στο κοινό και στην αθλητική οικογένεια των Σωματείων και των Συλλόγων του Πειραιά.
Κοινός στόχος αποτελεί να κερδηθεί ξανά ο χώρος, με τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ελκυστικού περιβάλλοντος που θα προσελκύσει εκ νέου, αφενός τους κατοίκους και τους επισκέπτες, αποτελώντας έναν πολυδύναμο χώρο αθλητισμού, αναψυχής και πρασίνου και αφετέρου το ενδιαφέρον για επενδύσεις σε χρήσεις ήπιες και συμβατές με το χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία του χώρου.
Ο κ. Γαβρίλης επανέλαβε το πάγιο και σταθερό ενδιαφέρον της Περιφέρειας για το Συγκρότημα του Σ.Ε.Φ. και τη δέσμευσή της να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της για την επίλυση των προβλημάτων.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ. κ. Ιωαννίδης ενημέρωσε ότι η νέα διοίκηση έχει ήδη δρομολογήσει τις απαραίτητες μελέτες και ενέργειες για την άρση, το ταχύτερο δυνατόν των προβλημάτων που έχουν διαπιστωθεί.
Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνάντησή τους στο τέλος του Αυγούστου, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή και των λοιπών εμπλεκομένων Φορέων, προκειμένου να αναπτύξουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα βάλει οριστικά τέλος στην εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής.

eep logo