Επίσκεψη Κυβερνήτη εκπαιδευτικού πλοίου της Τυνησίας

ventouris kyvernitis tynisias

Στο Δήμο Πειραιά

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Δημαρχείο Πειραιά ο κυβερνήτης Noureddine Chakroun του εκπαιδευτικού πλοίου της Τυνησίας «Khaireddine A700», το οποίο έχει καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά. Τον κυβερνήτη και τους αξιωματικούς που τον συνόδευαν υποδέχτηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πληροφορικής, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ. Ανδρέας Βεντούρης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Σε δήλωσή του ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πληροφορικής, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ. Ανδρέας Βεντούρης, τόνισε:
«Καλωσορίσαμε στην πόλη μας τον κυβερνήτη και αξιωματικούς εκπαιδευτικού πλοίου από την Τυνησία το οποίο θα βρίσκεται για λίγες ημέρες στο λιμάνι του Πειραιά. Ως γνωστόν η Τυνησία είναι χώρα με πολύ μεγάλη ναυτική δύναμη και παράδοση. Συζητήσαμε για το λιμάνι, τη ναυτική παράδοση των δύο χωρών και για τα μέρη που θα επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες».

Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Βεντούρης προσέφερε στον Κυβερνήτη του πλοίου, μια μικρογραφία αρχαίας τριήρους και τον τουριστικό οδηγό «Destination Piraeus», ενώ ο Captain Noureddine Chakroun προσέφερε στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο μια μικρογραφία ενός πηδαλίου και ένα λεύκωμα της Τυνησίας.

eep logo