Τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη: Πούλμαν έπεσε σε κολόνα!

police car

Απεγκλώβισαν τον οδηγό - Αυξημένη κίνηση στην περιοχή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ακτή Μιαούλη, στον Πειραιά, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολόνα.

Στο σημείο έφτασε άμεσα δύναμη της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβίσει τον οδηγό του οχήματος που υπέστη σοβαρές ζημιές. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, στην επιχείρηση συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής μέσω twitter:

Μετά από 2,5 ώρες το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής κατάφερε να απεγκλωβίσει τον οδηγό. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του, ωστόσο όταν τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φαίνεται να είχε τις αισθήσεις του.

Στο σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα βρίσκεται γερανοφόρο όχημα για την απομάκρυνση του τουριστικού λεωφορείου.

Εξαιτίας του τροχαίου στους γύρω δρόμους προκλήθηκε αυξημένη κίνηση καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Σημειώνεται ότι διακόπηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της ακτής Ποσειδώνος, έως το ύψος της οδού της 2ας Μεραρχίας.

Η Τροχαία θα διενεργήσει έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος. Αναφέρεται ότι δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες μέσα στο τουριστικό λεωφορείο την ώρα της πρόσκρουσης.

Πηγή: iefimerida.gr

eep logo