ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Συνάντηση με το σωματείο περιπτερούχων Πειραιά "Η Αγία Τριάς"

syriza peripterouxoi peiraia

Αναστάτωση στον κλάδο από την πρόταση για κλείσιμο των περιπτερων στις 12

 

Με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους του σωματείου των περιπτερούχων Πειραιά "Η Αγία Τριάς".

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή το μέτρο της κυβέρνησης για το κλείσιμο των περιπτέρων μετά τις 12 τα μεσάνυχτα που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον κλάδο. Από την πλευρά τους ,οι εκπρόσωποι του σωματείου δήλωσαν την έντονη αντίθεσή τους στο συγκεκριμένο μέτρο, σημειώνοντας ότι μεταξύ 22.00-1.00 τα περίπτερα έχουν τη μεγαλύτερη κίνηση αφού τότε είναι κλειστά τα καταστήματα με συναφή προϊόντα, τα μισά περίπτερα στον Πειραια είναι ανοιχτά μετα τα μεσάνυχτα.

Επίσης, τόνισαν τους τεράστιους κινδύνους για απώλεια πολλών θέσεων εργασίας, ενώ το σωματείο κατέθεσε την πρόταση να μην μπορούν τα περίπτερα να πωλούν αλκοόλ μετά τα μεσάνυχτα. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες των περιπτερούχων να βρεθεί δίκαιη λύση στα αιτήματα του κλάδου και δεσμεύτηκε ότι θα τα αναδείξει στη βουλή στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αποτελεί βασική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου: Μανώλης Νικητάκης, Πρόεδρος, Σταύρος Μέρος Αντιπρόεδρος, Γιάννης Σκούρτης Γ.Γραμματέας.
Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν οι Βουλευτές Α' και Β' Πειραιά Θ.Δρίτσας, Γ. Ραγκούσης, Τ.Αλεξιάδης και ο Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά Χ.Φωτιάδης.

eep logo