Δ.Σ.Π.: Συνάντηση με τη νέα διοίκηση του Πρωτοδικείου Πειραιά

dikasthria peiraia

Συνεργασία για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν από τον κορωνοϊό

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Γιώργος Σταματογιάννης, με τους κ.κ. Χρήστο Ηλιάδη, Γεν. Γραμματέα, Λάζαρο Γιατράκο, Ταμία και Νίκο Μπιλίρη, Υπεύθυνο της επιτροπής λειτουργίας Δικαστηρίων, πραγματοποίησε τη Δευτέρα στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά συνάντηση με το νέο Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διευθύνσεως Πρωτοδικείου Πειραιά κ. Βασίλειο Τζελέπη, τα νέα Μέλη κ.κ. Ελεάνα Σταυγιανουδάκη και Μιχαήλ Τζεμπελίκο και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Γραμματείας κ. Θεοφάνη Μπαλαφούτη.

Κατά την συνάντηση αυτή ο Πρόεδρος του Συλλόγου, αφού εξέφρασε εκ μέρους όλων των δικηγόρων Πειραιά στα μέλη της νέας διοίκησης του Πρωτοδικείου τις ευχές του για μια γόνιμη και παραγωγική θητεία, έθεσε ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του Δικαστηρίου - Πρωτοδικείου Πειραιά, καθώς και την από κοινού συνεργασία για την αντιμετώπιση πιθανών υγειονομικών προβλημάτων που προκαλεί ο κορονοϊός.

Ο Πρόεδρος του ΔΣΠ επεσήμανε συγκεκριμένες λύσεις προκειμένου να αντιμετωπίζονται από τους δικαστές, βάσει των νέων υγειονομικών δεδομένων και συνθηκών, προβλήματα που μπορούν να ανακύψουν κατά την προεκφώνηση πολιτικών και ποινικών υποθέσεων, αναβολών, ματαιώσεων και εν γένει αντιμετώπιση του συγχρωτισμού που παρατηρείται στις αίθουσες και τους διαδρόμους του Πρωτοδικείου.

Ο Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Πειραιά, αφού άκουσε τα τεθέντα ζητήματα, δήλωσε ότι θα τα εξετάσει και ζήτησε την καθημερινή και αμέριστη συνεργασία του ΔΣΠ, απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των δικαστηρίων και δη όπως έχουν σήμερα διαμορφωθεί με τις νέες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν.

eep logo