Η αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Αντωνάκου στο ΔΙΚΕΠΑΖ

antonakou dikepaz

Ενημέρωση για τις δραστηριότητες της μεγαλύτερης δομής φροντίδας αδέσποτων ζώων

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Πειραιά (ΔΙΚΕΠΑΖ) πραγματοποίησε χθες η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες της μεγαλύτερης δομής φροντίδας και νοσηλείας αδέσποτων ζώων στη χώρα μας.

Την αντιπεριφερειάρχη Πειραιά υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου ο πρόεδρος του ΔΙΚΕΠΑΖ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης Γουρδομιχάλης και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κατσαντώνης.

Ο Γρ. Γουρδομιχάλης έκανε εκτενή αναφορά στις επιδιώξεις, τους στόχους, αλλά και τα προβλήματα που καθημερινά καλούνται να διαχειριστούν και να επιλύσουν η διοίκηση και οι εργαζόμενοι, ώστε να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στα ζώα.

Από την πρώτη στιγμή έγινε σαφές ότι, για την κα. Αντωνάκου η παρουσία της στο ΔΙΚΕΠΑΖ δεν ήταν μία τυπική επίσκεψη διεκπεραιωτικού χαρακτήρα…

Με βαθιά αγάπη για τα ζώα, ευαισθησίες και δικές της εμπειρίες από την προσωπική της συμβίωση μαζί τους, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ζήτησε να μάθει τα πάντα, περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του ΔΙΚΕΠΑΖ και μίλησε με τους γιατρούς και το προσωπικό, υποσχόμενη να βοηθήσει όπως μπορεί από τη θέση της, για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Κέντρου.

Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ ευχαρίστησε την αντιπεριφερειάρχη Πειραιά για την εποικοδομητική συνεργασία που είχε μαζί της, σημειώνοντας ότι στο πρόσωπό της το ΔΙΚΕΠΑΖ βλέπει μία καλή φίλη και αξιόπιστη συνεργάτιδα.

Άλλωστε η Σταυρούλα Αντωνάκου, έχει ήδη αποδείξει την αλληλεγγύη της στις προσπάθειες του ΔΙΚΕΠΑΖ, με την προσωπική της συμβολή στην απόκτηση ενός σύγχρονου ασθενοφόρου και μιας ηλεκτρογεννήτριας για την υποστήριξη των χειρουργείων και του υπόλοιπου ιατρικού εξοπλισμού, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν πρόσφατα από την Περιφέρεια Αττικής.