Ροφήματα και μέλια…

verummelitimon

...σε μια ακόμη εκδήλωση γευσιγνωσίας στο ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί, στην αγορά του Πειραιά!

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, μύρισε η παραδοσιακή αγορά του Πειραιά απάκι, ξυδάτα λουκάνικα και άλλα κρητικά εδέσματα στην γευσιγνωσία με κρητικά τρόφιμα και αποστάγματα στο ελληνικό παντοπωλείο ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί.Η καταξιωμένη αλλαντοποιία των Αφών Κασσάκη από το Ηράκλειο, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ οι πελάτες του καταστήματος ενθουσιάστηκαν με τις κρητικές γραβιέρες του Βογιατζιδάκη, τους χοχλιούς escargotdecrete, τα αυθεντικά κρητικά παξιμάδια και φυσικά με την γνήσια τσικουδιά.
Η επόμενη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου όπου η εταιρεία ΜΕΛΙΤΙΜΟΝ με έδρα την Κόρινθο θα παρουσιάσει την πλούσια ποικιλία μελιών και προϊόντων μελιού, ενώ η VERUM HERB από την Θεσπρωτία θα μας τονώσει με τα βιολογικά της ροφήματα βοτάνων! Παράλληλα η HELIATOR που εξειδικεύεται στην παρασκευή χειροποίητων σαπουνιών και καλλυντικών σώματος και προσώπου από αγνά, φυσικά συστατικά κυρίως από την Μάνη, θα μας παρουσιάσει τα ιδιαιτέρως δημοφιλή προϊόντα της.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα ΓΕΥΣΗ Ελλάδος Θησαυροί από τις 12:00-15:00 (Το κατάστημα βρίσκεται Γούναρη 10, 2104176282).

eep logo