Ο Γ.Μώραλης στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο ΣΕΦ

xionompala

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου του Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM 99,5», με τίτλο «Ένα βιβλίο, ένα ευρώ, για ένα καλό», που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Την τιμητική τους είχαν σήμερα οι μικροί μας φίλοι, καθώς οι γονείς με τα παιδιά τους κατέκλυσαν το Σ.Ε.Φ και διασκέδασαν με τα φουσκωτά παιχνίδια.

Ο κ. Μώραλης περιηγήθηκε στο Bazaar και στη συνέχεια έπαιξε με τον γιο του Πέτρο στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, έχουν επισκεφθεί μέχρι στιγμής χιλιάδες Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης, επιλέγοντας βιβλία για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους άπορους και άστεγους που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε: «Βρισκόμαστε και σήμερα Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Bazaar Βιβλίου που διοργανώνει το «ΒΗΜΑ FM» για δεύτερη χρονιά στον Πειραιά. Πιστεύω πως το Bazaar έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πρώτον γιατί επιλέγουμε φθηνά βιβλία, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, βλέπουμε ωραία περίπτερα όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού, αλλά και την πίστα Formula 1. Παράλληλα με το Bazaar υπάρχει ένας ωραίος παιδότοπος με φουσκωτά και διάφορα άλλα παιχνίδια για τα παιδιά μας. Είναι ένας πολύ ωραίος και διασκεδαστικός τρόπος για να έρθουν οικογένειες, να παίξουν τα παιδιά, να περιηγηθούν οι γονείς στο Bazaar και να επιλέξουν βιβλία για να βοηθήσουν τους άστεγους και τους άπορους της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά το «ΒΗΜΑ FM», που επιλέγει τον Πειραιά ως τόπο φιλοξενίας του Χριστουγεννιάτικου Bazaar. Είναι σημαντικό για εμάς, γιατί για να γίνει δεύτερη χρονιά σημαίνει πως έμειναν ικανοποιημένοι από τη βοήθεια και την οργάνωση του Δήμου. Καλώ όλους τους Πειραιώτες-και όχι μόνο- να έρθουν έστω και την τελευταία ημέρα, να επιλέξουν βιβλία και να βοηθήσουν τους άπορους συνανθρώπους μας».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Το Bazaar θα είναι ανοικτό για το κοινό έως τις 21:00.

Σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα λειτουργίας του, οι επισκέπτες του Bazaar, μπορούν να απολαύσουν το εξής καλλιτεχνικό πρόγραμμα:

19:30-21:00 Η Φιλαρμονική Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα δώσει μια χριστουγεννιάτικη συναυλία. Τραγουδούν ο Δάκης και η Σόφη Ζανίνου.

21:00-22:00 Οι Rebeletiko θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες του Bazaar.

eep logo