ΚΚΕ: Συνάντηση με εκπροσώπους Εργαζομένων στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

Στηρίζει τον αγώνα του Σωματείου

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούμενη από τον Νίκο Αμπατιέλο, βουλευτή και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και τη Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ, συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων στον όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ (Πειραϊκός Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός Π.Ε.), αποτελούμενη από τον Μανώλη Γρίμμα, πρόεδρο του σωματείου, τον Βασίλη Βαλαή, αντιπρόεδρο, και τον Στέλιο Γκελέκη, ταμία του σωματείου.

Έγινε συζήτηση για τις εξελίξεις στον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ, μετά και από την απόφαση του δικαστηρίου που κρίνει ως άκυρη την απόλυση του προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου, την ένταση της επιθετικότητας της εργοδοσίας, που προχώρησε σε έφεση κατά της απόφασης και προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, να στραγγαλίσει οικονομικά το σωματείο τους, να χτυπήσει την οργανωμένη συλλογική τους δράση.

Από την πλευρά του ΚΚΕ, εκφράστηκε για άλλη μια φορά η στήριξη στον αγώνα που δίνει το Σωματείο και οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ, για να επιστρέψει στη δουλειά ο πρόεδρος του σωματείου, να υπογραφεί η επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας που διεκδικούν, να δυναμώσει η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση στο χώρο.
Το ΚΚΕ, όπως έκανε από την αρχή αυτής της μάχης, θα στηρίξει τους εργαζόμενους στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ και το σωματείο τους, με κάθε τρόπο μέσα κι έξω από τη Βουλή. Τονίστηκε ότι η κλιμάκωση του αγώνα τους, που πρέπει να συναντηθεί με όλα τα μέτωπα της εργατικής και λαϊκής πάλης, με σημαντικό σταθμό την απεργία στις 28 Φλεβάρη, αποτελεί το μόνο σίγουρο δρόμο απέναντι στην εργοδοτική επίθεση και στην αντεργατική πολιτική των κυβερνήσεων που τη σιγοντάρει.

 

 

eep logo