Απίστευτο: Ιερείς αρνούνταν να τελέσουν το μνημόσυνο της μητέρα του Κ. Κατσαφάδου


Επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Απαράδεκτο περιστατικό φέρεται να συνέβη πριν από δύο εβδομάδες στην Αγία Τριάδα του Πειραιά με πρωταγωνιστές ιερείς και τον πρώην υπουργό Κώστα Κατσαφάδο ο οποίος είχε υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ γνωστής εκπομπής, πριν από δύο Κυριακές ήταν το μνημόσυνο της μητέρας του Κώστα Κατσαφάδου το οποίο θα τελούνταν στην Αγία Τριάδα του Πειραιά.

Ο πρώην υπουργός μαζί με ορισμένα ακόμα άτομα τα οποία ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη της, παρακολούθησαν την λειτουργεία και εν συνεχεία περιμέναν να τελεστεί το μνημόσυνο.

Τότε, ο ιερέας και ο ψάλτης αποσύρθηκαν και όσοι περίμεναν να τιμήσουν την μνήμη των δικών τους ανθρώπους έμειναν να περιμένουν στα βουβά να δουν τι θα ακολουθήσει.

Εν συνεχεία δημιουργήθηκε επεισόδιο εντός της εκκλησίας και ήρθε ένας άλλος ψάλτης ενώ τελικά ο ιερέας άλλαξε γνώμη και δέχθηκε να τελέσει το μνημόσυνο.

 

Τι λέει το περιβάλλον του Κώστα Κατσαφάδου
Η εκπομπή επικοινώνησε με το περιβάλλον του Κώστα Κατσαφάδου το οποίο ανέφερε: «Το μνημόσυνο της μητέρας του βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου έγινε την περασμένη Κυριακή στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας Πειραιά. Τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα στεναχώρησαν πολύ τον βουλευτή και δεν ήθελε να πάρει έκταση το θέμα για να μην αμαυρωθεί η μνήμη της μητέρας του, την οποία έχασε ξαφνικά. Θεώρησε ντροπιαστικό το γεγονός και για τον κόσμο που ήταν εκεί».

 

(newsbeast.gr)