Αυτοψία στο λιμάνι της Ύδρας

limani ydras

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Π.Χατζηπέρου

 

Την Ύδρα επισκέφθηκε την Παρασκευή 25 Μαΐου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κουκουδάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Μπελεγρή, τον Υπολιμενάρχη και τον ανάδοχο του έργου της επισκευής του επιβατικού λιμένα του ιστορικού νησιού της Ύδρας.
Πρόκειται για ένα σοβαρό έργο το οποίο, ενώ έχει καθυστερήσει υπερβολικά εξαιτίας διαφόρων λόγων, επιτέλους βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης. Η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων είχε σκοπό την καλύτερη οργάνωση και τον συντονισμό των εργασιών αποπεράτωσης προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό ενόψει της επικείμενης εμβληματικής εκδήλωσης για τα Μιαούλεια αλλά και την αύξηση της επισκεψιμότητας λόγω έναρξης της τουριστικής περιόδου.
Η Περιφέρεια Αττικής φροντίζει -κατά το δυνατόν- τα έργα στα νησιά να εκτελούνται κατά τους χειμερινούς μήνες με σκοπό την μικρότερη όχληση των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επισκεπτών κατά την θερινή περίοδο.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε συγγνώμη και κατανόηση από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες για την ταλαιπωρία τους, για ένα έργο το οποίο είναι απαραίτητο για την ασφάλεια των επιβατών και των πλοίων που προσεγγίζουν το λιμάνι της Ύδρας.

Pin It