Ύδρα - η απόλυτη δυσφήμιση: Χωρίς ρεύμα, νερό, με σάπια τρόφιμα

hydra gaidourakia

Χάος εξακολουθεί να επικρατεί στο νησί, καθώς εδώ και τουλάχιστον 34 ώρες το νησί παραμένει χωρίς ρεύμα

 

Ολα ξεκίνησαν χθες τα ξημερώματα, στις 05:30, όταν για άγνωστο λόγο διεκόπη η ηλεκτροδότηση.

Παρά τις υποσχέσεις της ΔΕΔΔΗΕ για άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, δεν κατάφερε να επιλύσει το πρόβλημα, με αποτέλεσμα το νησί να παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα βυθισμένο στο σκοτάδι και οι επαγγελματίες στην απόγνωση.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι το νησί δεν έχει ρεύμα, υπάρχουν και προβλήματα στην υδροδότηση, καθώς δεν λειτουργεί το αντλιοστάσιο. Επίσης δεν λειτουργούν τα ΑΤΜ.

Πολλοί επισκέπτες του νησιού με το πρώτο φως της ημέρας, βλέποντας ότι το πρόβλημα δεν επιλύεται, πήραν άρον άρον τα πράγματά τους και επιβιβάστηκαν στο δελφίνι επιλέγοντας διπλανά νησιά όπως οι Σπέτσες ή απλά επιστρέφοντας σπίτια τους.

Τη μεγαλύτερη ζημιά την έχουν υποστεί οι επαγγελματίες οι οποίοι αφενός υφίσταντο άμεσες οικονομικές βλάβες μια και τα προϊόντα τους σάπισαν ενώ ούτε χθες το βράδυ, ούτε σήμερα το πρωί μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες, αφετέρου καταγγέλλουν ότι δυσφημίζεται το νησί με ό,τι αυτό σημαίνει.

Πάντως, τη νύχτα στο νησί έφθασε μια υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να βοηθήσει στο πρόβλημα της υδροδότησης, ενώ με πλοίο του πολεμικού ναυτικού μεταφέρονται δύο γεννήτριες για την επίλυση του προβλήματος.

Πηγή: iefimerida.gr

eep logo