Στην Aίγινα την Δευτέρα ο Νεκτάριος Σαντορινιός

aigina port

Eκδήλωση με θέμα το Μεταφορικό Ισοδύναμο και τα οφέλη του στους κατοίκους των νησιών και τις επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνεται στην Αίγινα, την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΛΕΟΥΣΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ», για τη χρήση του Μεταφορικού Ισοδύναμου και τα οφέλη του στους κατοίκους των νησιών και τις επιχειρήσεις, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πρόκειται να επισκεφθεί το νησί και να συνομιλήσει με κατοίκους και φορείς.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, θα παρουσιάσει αναλυτικά την χρήση του Μεταφορικού Ισοδυνάμου και θα τονίσει ιδιαίτερα την συνεισφορά του μέτρου στην ανάπτυξη των νησιών και στην δημιουργία ίσων ευκαιριών για τους κατοίκους τους. Από 1/1/2019 το Μέτρο εφαρμόζεται σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους νησιώτες να απολαμβάνουν μια ενιαία και ολοκληρωμένη πολιτική που στόχο έχει την ανατροπή των αρνητικών συνεπειών της Νησιωτικότητας.
Ειδικά για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, αυτή είναι η πρώτη φορά που εντάσσονται μέσα σε μια νησιωτική πολιτική, γεγονός που καταδεικνύει την μέριμνα της Κυβέρνησης αλλά και την αναγνώριση των άνισων συνθηκών που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Pin It

eep logo