Επίσκεψη στα εργοτάξια Τροιζηνίας και Πόρου

odostroma troizhnia

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων πραγματοποίησε αυτοψία στα οδικά έργα της περιοχής

Τα εργοτάξια στην Τροιζηνία και τον Πόρο επισκέφτηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Παναγιώτης Χατζηπέρος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Αρχικά πραγματοποίησε αυτοψία όπου διαπίστωσε την αποτελεσματικότητα των ληφθέντων μέτρων προστασίας με πλέγματα και τοιχία στο δρόμο Καλλονής-Επιδαύρου.
Στη συνέχεια, μετέβη στο δρόμο Δρυόπης-Αγ. Αποστόλων, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία και αυτού του έργου και να συντονίσει τις απαιτούμενες ενέργειες για την επίσπευση της απομάκρυνσης των φαναριών ρύθμισης κυκλοφορίας, τα οποία ταλαιπωρούν επί σειρά ετών τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Επιπλέον, συναντήθηκε με τους κατοίκους της Καλλονής και συζήτησε μαζί τους τρόπους για την επίλυση του θέματος της διαχείρισης των ομβρίων μετά την ανακατασκευή του δρόμου και των τεχνικών έργων. Οι λύσεις που πρότεινε ο Αντιπεριφερειάρχης έγιναν αποδεκτές από τους κατοίκους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την άμεση ορθολογική αντιμετώπιση του προβλήματος της διαχείρισης των ομβρίων υδάτων, από τον υπερκείμενο ορεινό όγκο.

Ακολούθησε αυτοψία του επαρχιακού δρόμου Αγ. Αποστόλων-Γαλατά, όπου αποφασίστηκε η επίσπευση της ανανέωσης της διαγράμμισης.
Τέλος, επισκέφτηκε τα έργα που πραγματοποιούνται στο λιμάνι του Πόρου, όπου διαπίστωσε την ικανοποιητική πορεία τους.

Οι επισκέψεις αυτές εντάσσεται σε μία σειρά περιοδικών και συστηματικών επισκέψεων του Αντιπεριφερειάρχη που καθιέρωσε από την αρχή της θητείας του, στους 8 Δήμους της χωρικής του αρμοδιότητας. Στόχος του είναι η άμεση επαφή με τους πολίτες και η ορθή και έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παραμελημένων κατά το παρελθόν πολιτών της Π.Ε Νήσων, αλλά και των επισκεπτών της.